Bebegmbenm ogretmen_anneee sonradan oluyormuş bunu da duymuştum zor gerçekten inşallah geçicidir kısa sürede geçer sizinde 🙏🏻🌺
Aysununannesi00 Bebegmbenm https://resimyukle.io/r/6VX9K733vx Böyle birşey canım prize takılıyor gece lambası gibi çoğu hastalığa da faydası var bronşit astım gibi nefes darlığına da bire bir burnum çok tıkanıyordu nefes alamıyordm bunun sayesinde rahatladm takıyodm gece sabah a kdr diliksiz ne burnum tıkanıyodu ne de nefes darlığı yaşıyodm
Bebegmbenm Aysununannesi00 ekran görüntüsü aldım. Harnup Pekmezi çok söylediler onu denicem sonuç almazsam mutlaka sipariş vericem bunu çok teşekkür ederim ❤️❤️
marbling10 Bebegmbenm yok ya maalesef dola yattıkça geçmeyecek🙄 katlanıyorız artık ne yapalım. Cinsiyeti kız☺️
cikolatadelisi Eylul1987 Yok benimkisi gece uyumadığına eminim. Gündüz de eminim. Çıkınca bayağı yorgun olacak. Bol bol uyur artık 😂
Bebegmbenm gozdekrks doktor kontrolünden geliyorum hamilelikte burundaki damarlar şişer erler şişer o sebepten nefes darlığı görülür dedi burun spreyi verdi onu kullancam 🤷🏻♀️
Leylakkk Bebegmbenm 33+5 olduk ödemlerden cekiyorum ara ara siddetli kasik ağrılarım oluyor, tuvaletle aramizda kopmayan bir bağ var 😂 bebegim 32. Haftada 2240 gramdı 💙
Bebegmbenm Leylakkk yerim onuuuu kilosu çok iyi 🧿 bende bugün gittim kontrole 2 kiloydu 42 cm . 3 gün önden gidiyor dedi
Fyzo Bende 32 ci haftadayım şu an hastanede yatıyorum tansiyon cıkık protein kaçağını bakılacak onun harici çok güzel rabbim hepimizin evlatlarını hayırlısıile kuçağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲