Bebegmbenm Aysununannesi00 harnup pekmezi çok önerildi akşam yatmadan önce bir kaşık çok iyi geliyormuş bu akşamdan itibaren denicem bakalım
Aysununannesi00 Bebegmbenm kaya tuzu gece lambası da çok etkili canm bende vardı ben çok faydasını gördm geceleri çok rahat uyuyordum burnum da tıkanıyordu onu takıyordm ne nefes darlığı yaşadm ne de burun tıkanması eşim anneme verdi alıcktı her seferinde de unutuyor almayı geceler zehir olmaya devam ediyor
KadersizMelek Bebegmbenm nst de sancı çıkmıyor yalancı kasılmalar büyük ihtimalle, bu ayın sonuna gün aldık ama o zmna kadar gelmezse tabi, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım ☺️🤲🏻
Ayse71 32+0 yız bizde el uyuşması sabah krampları bel ağrısı sırt ağrısı sağ sola yatmaktan yanlarımı hissetmiyorum artık Allah yardımcımız olsun İnşaAllah ne kaldıki çoğu gitti azı kaldı 🤦🏻♀️😅
Bebegmbenm Crcs şimdiden böyleyse diğer ay nasıl olacak çok merak ediyorum 🤦🏻♀️Yoğurt yiyip yatın bi veya kefir için işe yarıyor bende 😁
marbling10 Bebegmbenm 31+3 teyim ilk gebeliğimde 36 larda bile bu kadar ağırlaşmamış, kısıtlanmamıştım. Başka bir sıkıntım yok çok şükür ama yaşlandık galiba 🤭😂
Bebegmbenm marbling10 olmasında inşallah 🙏🏻 sol tarafınız ağrıyordu sanırım geçti mi ? Cinsiyet neydi bide
marbling10 Bebegmbenm yok ya maalesef dola yattıkça geçmeyecek🙄 katlanıyorız artık ne yapalım. Cinsiyeti kız☺️
Aysununannesi00 Bebegmbenm https://resimyukle.io/r/6VX9K733vx Böyle birşey canım prize takılıyor gece lambası gibi çoğu hastalığa da faydası var bronşit astım gibi nefes darlığına da bire bir burnum çok tıkanıyordu nefes alamıyordm bunun sayesinde rahatladm takıyodm gece sabah a kdr diliksiz ne burnum tıkanıyodu ne de nefes darlığı yaşıyodm
Eylul1987 cikolatadelisi bende bunu soruyorum kendime bu kız ne zaman uyuyo gece uyanık mi bilmiyorum ben hissetmiyorum ama gündüz fena can yakıyo 35 haftaligim
cikolatadelisi Eylul1987 Yok benimkisi gece uyumadığına eminim. Gündüz de eminim. Çıkınca bayağı yorgun olacak. Bol bol uyur artık 😂
Bebegmbenm kizannesi_1004 şimdi araştırdım olabilir yarın kontrolüm var bunu sorarım doktora mutlaka 🙏🏻❤️
Bebegmbenm ogretmen_anneee sonradan oluyormuş bunu da duymuştum zor gerçekten inşallah geçicidir kısa sürede geçer sizinde 🙏🏻🌺