Normal doğumu bekledim ama olmadi. Sıfırdan suni sanci istemediğim için kontrole gittiğimde beni sezaryene alin dedim doktoruma o da kabul etti ve hemen ameliyathaneyi aradi. İşlemler yapıldı,önlüğümü giydirdiler sonra ameliyathaneye gittik orda sakinlestirici yapildi. Ben genel olsun dedim doktoruma ama çok ağrıyla uyanirsin spinal ol dedi hic diretmedim kabul ettim. Belimden igne yapılırken hic acimadi fakat ben çok egilemedigim için bir kac deneme sonra yapılabildi :) bacaklarimi hissetmemeye baslayinca doktorum geldi ve başlıyoruz dedi. Hicbir şey hissetmedim asla. Hemsireler sürekli benimle muhabbet etti ama ben aşırı sakindim,sakinlestiricinin etkisiyle :) cok az bir süre sonra bir aglama sesi feryat figan😂 Neyse benim işimi de bitirip odaya cikardilar. Uyuşukluk gectikce agrilariniz basliyor agri kesici isteyince yapiyorlar hemen. Sonra hemsireler gelip pijamalarimi giydirdi ve ilk ayaga kalkisi yaptırdilar. En zoru o kısım ama gözünüzde büyütmeyin agri illaki olacak. Bi kac adimdan sonra yatirdilar. 2 saate bi kalkip yürümeye calis dediler. Sürekli yürümeye çalıştım,ne kadar hareket ederseniz o kadar cabuk iyilesiyorsunuz. Bi kac gün sonra bende maalesef bas ve boyun ağrısı başladı. Onun icin nescafe,kahve oneriyorlar ben ihmal etmistim bunda hemen icmeye baslicam insallah. Sütüm de 4.gün falan geldi :) Sağlıkla gelsinler💜