Zeynp Mervecan çok seviyorum ama çok korkuyorum muz yemekten Ben hep kabızlık sorunu olan bi insanım Asla çare bulamadım Tuvalet problemi olmayan insanları çok kıskanıyorum 😁
Mervecan Zeynp canım bende çok etkileniyordum başlarda decavit ve kan ilaçlarındanda ama kayısı çok fazla tükettim hem kurusu hem yaşı ve bol su içmeye özen gösteriyorum şimdilik sıkıntı yaşamıyorum. Kayısının faydası var gerçekten tavsiye ederim 🤰🏼🤰🏼
istanbulluanne Sedefcann08 Kac 3.5 litre ben günde 5 ltreyi geçik su içiyorum yinede kabiz oluyorum 😀
sudamlasi Mervecan hadi inşallah kilolu bebek normal doğumda zorluyomuş Dr um kitapçık verdi oraya öyle yazmış normal doğum yapmak isteyen annelerin dikkatli olması gerekirmiş😊
Mervecan sudamlasi evet bende o yüzden bu anlatılan karışımları yiyemiyom 😂 kilosu normal diye akışına bırakıyorum 🤰🏼🤰🏼 İnşaallah normal olr bana da dua edin. İlk bebeğimi 5.5 aylık doğurdum kaybettim. Şimdi çok şükür 62 günümüz kaldı 😌
istanbulluanne sudamlasi Su çok içiyorum ben zten ya günde 5 ltreyi geçiyor midem hep patliycakmis gibi 😀
sudamlasi istanbulluanne ooo maşallah hayatta sığdıramam o kadar suyu mideme😄 5 litre suya rağmen yine de kabız mısın
Sedefcann08 evremina 36 kuzum 2.700 gram oldu kızım sanirim bu genetik birazda aslında belkide yediklerimiz denk geliyor ama kardeslerim hep 3 kilo 200 gram doğmuşlar oyuzden cok kilo beklemiyorum
sudamlasi istanbulluanne oda hamileliğin getirdiği olay artık😄ben hiç kabız olmadım çok şükür ama şimdi bunu dedim diye yarına kabız olurum
sudamlasi Mervecan inşallah zamanında sağsalim alırsın kucağına bende 18 haftalık bebeğimi kaybettim😓anlıyorum seni
Mervecan sudamlasi 😔😔 Allah sağlıklı hamilelikler ve Sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize inşaallah