Gunesinannesi Kızlar bebişine kilo aldırmak isteyen annelere tadı mükemmel tarif veriyorum 🌼🌼 1 bardak süt (ister sıcak ister soğuk ben ılıttım) 1 adet muz 3 4 adet bütün ceviz 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 3 4 adet bebe bisküvisi Hepsini rondodan bızzzz yapıp afiyetle için değişimi bende merak ediyorum ☺️ Sevgiler 🌸
Sedefcann08 Gunesinannesi 1 haftada benimki kuzum 500 gram almış doktor şok oldu ne yaptın diye muz portakal armut bol.bol yedim 😀😀ama.bunuda deneyeceğim
Habibeseyit Gunesinannesi canım bebeğim bisküvisi yok o hariç diğerleriyle karıştırıp yapsam olur mu salı doktora gitcem bende yemek istiyorum? 😍😍
Habibeseyit Sedefcann08 canım gunde kaç tane muz yiyosun bide aç mı yok mu bende günde 2 tane yiyorum yok bide şeftali üzüm yiyorum sürekli onlar da iyirgelir mi bebeğe bende sali doktora git cem o zamana kadar bebeğim çok kilo alsin istiyorum😍😍
Sedefcann08 Habibeseyit muzu sevdigim icin genelde sayisina bakmiyom.kuzum ne zaman bulsam dolapta tikiniyom😀😀😀
istanbulluanne Sedefcann08 Muz beni kabiz yapıyor ya bende süt,muz bide bal yapıp iciyordum ama cok kabızlık cekiyordum sonra 😏
Sedefcann08 istanbulluanne 😑aynen bazi kisilerde kuzum yapabiliyormuş ama suyu sakin ihmal.etme gunde 3.5 litre su tüket faydasi cok oluyor
sudamlasi istanbulluanne banada kabız yapıyodu kendimce çare buldum yemeden önce iki bardak su ve yedikten sonra iki bardak su içiyorum😄kabız yapmıyo artık suyu ard arda içtiğin için miden hemen doluyo o kadar.
Zeynp istanbulluanne ben desöyledikleri kadar muz yesem bağırsaklarım daş kesilir Patlarım 😂 Bağırsaklarınızı tebrik ediyorum hanımlar 😂 Yarım muzu bile korka korka yiyorum
istanbulluanne Sedefcann08 Kac 3.5 litre ben günde 5 ltreyi geçik su içiyorum yinede kabiz oluyorum 😀
Mervecan Ben 30+5 te gitmiştim de a 1800 gr dı. Çok şükür. Kilo alımı normal gidiyor da bunlardan yapıp hızlı kilo alsalar sıkıntı olmaz mı 🙄 bende denemek istiyorum 🤰🏼🤰🏼
istanbulluanne sudamlasi Su çok içiyorum ben zten ya günde 5 ltreyi geçiyor midem hep patliycakmis gibi 😀
Mervecan sudamlasi Allah nasip ederse normale hazırlıyorum kendimi tabi hayırlısı ne ise olsun hepimiz için inşaallah ☺️ Kilosu normal ama haftasına göre de 2 hafta önde gidiyor galiba erken gelecek bizimki 😂😂
Gunesinannesi Mervecan o zaman sen yapma çünkü bebikleri zayıf olanlar hafta olarak geriden takip edenler yaparsa daha iyi olur 😄 senin maşallahın var tü tü 🤣
sudamlasi Mervecan hadi inşallah kilolu bebek normal doğumda zorluyomuş Dr um kitapçık verdi oraya öyle yazmış normal doğum yapmak isteyen annelerin dikkatli olması gerekirmiş😊
Zeynp Mervecan çok seviyorum ama çok korkuyorum muz yemekten Ben hep kabızlık sorunu olan bi insanım Asla çare bulamadım Tuvalet problemi olmayan insanları çok kıskanıyorum 😁