tomrisveannesi Hanzademerve vücunu dinlendir derim. Bende kürtaj oldum 4 adet sonrası hamile kaldım. Bu sürede de folik asit kullandım.
tomrisveannesi Taylinnn korkma oluyor kanama ama miktarı da önemli tabi öyle adet kanaması gibi çok olmuyor
Seherdmrkl seker55 Amin inşallah kafanızdan atın sürekli düşünmeyin ne o gebeliginizi ne de su an gebelik istediğinizi. Ben ilk bir ay her gece rüyamda bebek sesi duyuyordum uyumak istemiyordum ultrason resmine bakıp ağlardım. Doktor bana kızdı böyle yaparsan bünyen yeni bir hamilelik kabul etmez die
Seherdmrkl seker55 Amin inşallah kafanızdan atın sürekli düşünmeyin ne o gebeliginizi ne de su an gebelik istediğinizi. Ben ilk bir ay her gece rüyamda bebek sesi duyuyordum uyumak istemiyordum ultrason resmine bakıp ağlardım. Doktor bana kızdı böyle yaparsan bünyen yeni bir hamilelik kabul etmez die
songulshn Hanzademerve bende kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım canım bakalım kalp atışını görmek için bekliyorum
songulshn Hanzademerve inşallah canım duyarsam haber veririm sanada Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabb’im kucağımızi boş bırakmasın inşallah canım
rabiaegilmez Doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi, kürtaj sonrası 1 kere regl olduktan sonra gebe kaldım. 16 haftalık olduk çok şükür sıkıntımız yok, aksine erken gebe kalmanın iyi olduğu bile söyleniyor son gelişmelere bakılarak.
Hanzademerve rabiaegilmez evet evet tanınmış bir doktor da öyle söyledi beklemek anlamsız demişti ama bizim doğudaki dr lar 6 aydan bahsediyor😅
Suay35 Hanzademerve 3 ay korunduk 5 ayda hamile kaldım rahmin kendini yenilemesi ve yeni olacak bebisin rahme daha sağlam tutunması ve yerlesmesi icin beklemek onemli 🥰❤️
Hanzademerve seker55 bende her bebek gördüğümde ya da akrabalarım orda burda şurda kendi bebeklerini paylaştığını gördüğümde sana bana nispet yapar gibi hissediyorum kötü oluyorum
CerenSogutlu Hanzademerve İlk Önce Kürtaj Sebebin Neydi Canım Ben İlk Gebeliğimde Kürtaj Oldum İkizdi O Zaman Doktor 3 ay Dedi 3 Ay Korundum 3 Ayda Da Hamile Kalma Sürem 6 Ay Sonra Oldu Çok İstedim Bilinçsizdim Araştırmadım 2. Oldu Bu Sefer Gene Kürtaj Oldum Vakumla Gene O zaman Dank Etti Hersey Araştırdım Kendimi 8-9 Ay Dinlendirdim Sebebini Ve Çözümümü Buldum Sonra Kaldım
Hanzademerve CerenSogutlu bebeğim 9 haftalıktı haftasına göre gelişme göstermedi kalbi atmadı sonrasında bel ağrısı çektim kahverrengi leke gördüm dr gittim bana dediki işte vücudun bu bebeği kabul etmiyor gelişmiyor kalbi zaten atmıyor 2 dr a göründüm aynı seyi söylediler vakumla aldık herneyse patolojiye yolladılar sonucumu dün öğrendim sonuçta herhangi kötü birşeye rastlanılmamış temiz, dedik hayırlısı buymuş böyle yani 2 ay korun dedi sonra düşünürsün gebelik dedi böyle kuzum 🌸
Semra007 CerenSogutlu nasıl araştırmıştınız düşüklerin sebebi.kaç haftalıkken düştü ve sebebi ne çıktı acaba özel olmazsa😔