Hanzademerve Selam kızlar, vakumla kürtaj oldum geçen hafta tekrar gebe. Kalmak istiyorum dr dedi 2 ay korun sonra düşünürsün gebelik, sizlerden de kürtaj sonrası gebe kalan var mı ? Erken mi olur sizce tekrar düşük yapar mıyım ?
Meri3220 Hanzademerve 5 ay sonra hamile kaldım doktorlar 3 ay korunmayı öneriyor hem rahmin kendini, hem sizin psikolojik olarak kendinizi toplamanız için Rabbim tez zaman da versin inşallah
Ley565381 Hanzademerve merhaba bence 2 3 ay beklemelisiniz en az 2 regli dönemi görseniz iyi olur rahim de kendini bu süreçte toparlar. Ben kürtajdan 3 buçuk ay sonra hamile kaldım fakat o da dusuk olmustu
Aylinnnnnnn Hanzademerve tabiki tekrar gebe kalirsin rabbim cok büyük ama tekrar düşük yapar mısın bunu rabbim bilir ben kürtaj olduktan 7 ay sonra hamile kaldim allahim seninde tez vakitte kucağını doldursun inşallah
Taylinnn Hanımlar merhaba Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 Kürtajla ilgili bişey sormak istiyorum kanamanız çok oldu mu acaba ben bugün kürtaj oldum kanamam var korkmalı mıyım
Seherdmrkl Taylinnn kanama normal canım coo geçmiş olsun Allah sabır versin. Bir haftaya kadar kanama görebilirsin daha iyiymiş kanama görmen zaten
tomrisveannesi Taylinnn korkma oluyor kanama ama miktarı da önemli tabi öyle adet kanaması gibi çok olmuyor
Acee Hanzademerve canim ben 2 aylik ikiz dusurdum 9.ayin başında vr suan tekrar gebeyim 1kere adet gordum dusukden sonra
Seherdmrkl Hanzademerve ben de temmuz sonunda kürtaj olmuştum doktor iki adet bekle dedi rahmin toparlanır die ben de zaten psikoljikmen etkilenmiştim. İki adet sonrası planladık çok şükür üçüncü ay adet olmadım direk hamile kalmışım şu an daha 7 haftalık yeni ama ben de korkuyorum en ufak bir şeyde doktoru arıyorum evham yapıyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur tekrar aynı şeyleri yaşayacaz die bir şey yok herşey Allahtan
bireylulmeselesii Hanzademerve bana doktor 5 ay korun dedi 3. Ayda bıraktım 4. Ay hamile kaldım o da kimyasal oldu.