nurunhayali Hepinizin menüsü çok güzel ama benim eş birde yemek seçen biri🤦🏻♀️ Kırmızı etsiz yemek yemiyor bu yüzden düşünmek daha da zoor🥺
Ebrufatih nurunhayali önceden bizimde öyleydi ben sevmem hiç et yemeklerini şimdi hamilelikte tiksinidigim için eşim hiç yap demiyor yoksa bir doğulu olarak etsiz yemek sevmez ,😂
Ebrufatih nurunhayali Bu dert herkeste var ya sabah gözümü açar açmaz bugün ne pişirsem eşime soruyorum fark etmezden başka cevap yok 😂 Bugün bende fırında patatesli tavuk pilav salata yapicam
nurunhayali Ebrufatih ay hiç sorma benimkide öyle işte annesi öyle alıştırmış kahvaltıda bile kavurma yapıyolar🤦🏻♀️
Ebrufatih Rabianurs Elinde sebze yada ne malzemesi var Ben dün birşey yoktu halimde yoktu bulgur pilavı fırına patates attım baharatların bir iki tanede soğan az bişey yağla pilav üstü yedik birde salata 😂
Ebrufatih nurunhayali Aslinda yememiz lazım da ben normal dede eti sevmedigim için kavurma felan baya Kokuyor sulu yemeklerde felan aslaa tercih etmem sevmem ,🤭bizimkide Elazığlı ben mersinli
nurunhayali Ebrufatih bende konyalıyım☺️ Zormuş eşe göre yemek yapmak o yüzden hergün farklı yemek düşünmekten gına geldi😅