nurunhayali Hanımlar ben artık error vermeye başladım hergün yemek düşünmek çok yorucu 🥵 Siz neler yapacaksınız akşama? Ben gibi olanlara da fikir olsun😍
Minnakkurabiyeveannesi27 nurunhayali pilav salata turşu ayran gecrjten gına geldi artık ne yapayım diye yemek düşünmek yapmaktan daha zor 🤦
alparslanannesii1661 nurunhayali dün tantuni yapmıştım o kaldi bugun yanina kuru fasulye lahana sarmasi yapicam
Kbrayankkk2 nurunhayali Yemeğim var kofteli patlican sarma ve pirinç pilavi salata yeter bide şey düşünüyorum lorlu ispanakli borek esim yufka alip gelirse Eger ki😂
Aycnnn nurunhayali ayy gerçekten yapmak zor değil ne pisirecegini bulmak çile aklıma kiymali bezelye pilav geldi bunları yapcam
PrensesFiona nurunhayali ıspanak yemeği yapacağım üstüne de sarımsaklı yoğurt yanına da turşu çıkarırım yeter 😊
Gnz nurunhayali sıkma köftesi ayran salata yapicam artik bende usandim her gun ne yapsam diye dusunmekten yarinda buyuk ihtimal kuru fasulye pilav yaparim iki gun yeriz onu😁
EsengulC nurunhayali Mercimek çorbası bamya kendime dünden tvuk sote pilav var o da eşime yanına salata
Minikkuzular nurunhayali kıymalı makarna mercimek çorbası salata hergun ne pisirsem derdi günler kısa temizlik yemek derken gün bitiyor
Zeynepp97 nurunhayali Patatesli bezelye yemeği ile pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum 😂 Bide ilk defa Yasmin kokulu pirinç miydi ne onunla yapıcam pilavı nasıl olur acaba yapaniniz var mı aranızda ☺️
Rabianurs MerveNur- ya basit pratik tarifleri olan arkadaşlar bizlerlede paylaşabilirmi bugun çok halsizim pratik bişeyler bulmaya çalışıyorum 😞🌹
esmer3 Dün islim kebabı, şehriye çorbası pirinç pilavı yapmıştım bugün biber dolması yapıyorum yanına belki çorba yaparım😂
Ebrufatih Rabianurs Elinde sebze yada ne malzemesi var Ben dün birşey yoktu halimde yoktu bulgur pilavı fırına patates attım baharatların bir iki tanede soğan az bişey yağla pilav üstü yedik birde salata 😂