Edacevik Kbra240 ben 39. Haftayım karnımda hic catlak yok ve hicbisey kullanmadim. Irsi biraz bence sadece baldırım catladı oda cok kilo aldığım icin 🤦🏻♀️
Mk34 Kbra240 avokado yağı, Hindistan cevizi yağı,saf zeytinyağı, acı badem yağı, kantoran yağı, kakao yağı.Bi kaç yağ daha vardı sanırım ama emin değilim unutmuş da olabilirim.
Seraykrblt Kbra240 valla benimde çok aşağıdan yukarıya doğru hepsi uzun uzun ama bebelerimize değer herkeste farklı o kadar yağ kullanmama rağmen olacağı varmış napalım canım kontrole gittiğimde herkeste gördüğüm için içim rahat🥰
Kbra240 Seraykrblt aynen öyle canım bebisler sağlıklı olsun yeter bende kontrole gittiğimde soruyorum hamile kızlara karnın da varmi diye hepsi hiç uok bizde diyolar🙄🤦♀️
ElifB08 Seraykrblt valla benimde öyle boy boy maşallah 🤣🤣 sanırım meşaleyi ben tutabilirim çatlak konusunda 😅
blueberyy00 Handan_65 kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağı da etkili badem yağı kaş kirpiklere felan gürleşsin diye kullanılan bir yağ yani tüylenmeyi arttırıyor alternatif sunmak istedim ☺️
Emleyla Kbra240 ciddimisin benimde belki olmuştur görmüyorum kilodan😁😁😁 herşey doğumdan sonra belli olur ancak kuzum inslh geçer hemen sence doğum sonrası bunların çözümü varmi
Kbra240 Emleyla maalesef ciddiyim benimde bir bilgim yok geçer mi ki inşallah geçer kaç kilo aldın kaç haftalık hamilesin ben 33+2 70 kilo ile hamile kaldım 10 kilo almışım 32 haftada 😑😑😑 Allahtan boyum uzun siritmiyo kilo
2bebekannesi___ Ozlem2904 öyle bişeye inanmayın ben 40+5 te doğum yaptım hiç çatlağım olmadı sezaryenle yaptım üstelik 1 ay oldu doğum yapalı göbeğim gitti çatlak falan da olmadı. Kesinlikle kişinin kendi bünyesiyle alakalı
Emleyla Kbra240 gerçekten gidişat hiç iyi durmuyor yani tamam dikkat edeyim diorum olmuyor ki aç hissediyorum kendimi e bide annem Antepli düşünsene yemekleri😁😁 iştahım açıldı ya bu haftalarda geçen ay sadece kepekli ekmek şeker hafif azaltm bir kilo almıştım doktora gidene kadar artmış 😁😁😁
Emleyla Kbra240 bence 90 gecmeyiz harlde ayyy inanmıyorum 90 ne demek ya bu haftadan sonra daha mı çok kilo alınır sence bide kiloyu zor veren biriyim kiz