Kbra240 Ya Bi bende oluyor gibi hissediyorum karnımda çok büyümedi aslında gören inanmıyor hamile olduguma ama karnım biraz çatladı oysa kremde yağda hep kullandım göbeğimi açınca utanıyorum ya resmen tek bende var çatlak gibi hissediyorum 😑😑 33+2 daha çok catlamadan dogursam hemen ya 🤦♀️ sizde varmı çatlak kızlar
Handan_65 Kbra240 25 haftadayım çatlaklar baya oludtu badem yağı kullanıyorum kıllanma olur diyorlar ama çatlatan iyidir
Kbrayankkk2 Kbra240 bana dediler ki saf zeytin yağ sur heryerime surdum ama yinede popom ve bikini bölgesinin yan tarafindaki bacağım catladi oda hafifi ama popom fena çatladı öyle bi kasimisim ki sağ sol 😂 ama karnım hic çatlamadi kasidigim halde çok korkardm catlarim diye ama catlamadim sansa😂😂
Rumeysa3652 Kbra240 bende 34+3 bendede yeni yeni oluşmaya başladı hiçte bişi kullanmadım valla genetik oluyomuş genelde çatlaklar çoğu kişi ne kullanırsan kullan fayda etmez çatlıcan varsa çatlarsın demişti bende saldım o yüzden ama bacaklarımda hamileliğimin ilk aylarından beri var çatlak malesef ama öncesindede oluyodu bende kilo alıp verince yani benim genetiğimde var malesef o yüzden çokta zorlamadım
yasolinn Kbra240 ben de hiç çatlak oluşmadı sanırım kaşıntı falan da olmadı 35 haftalık olduk yağ krem vs kullanmadım ama doğumdan sonra bile oluşabiliyomuş sanırım sağlıklı olalım da gerisi boş çok takmamak lazım
Kbra240 Handan_65 bende de 28. Haftada falan başladı ama genel olarak herkesin başına geliyordur dimi psikolojimi bozdu bu çatlak ya doktora gidince karnımı açınca utanıyorum 🤦♀️ badem yağı iyi geliyormu
blueberyy00 Handan_65 kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağı da etkili badem yağı kaş kirpiklere felan gürleşsin diye kullanılan bir yağ yani tüylenmeyi arttırıyor alternatif sunmak istedim ☺️
Handan_65 Kbra240 Okuduğum yorumlara bakınca vücut yapısıyla alakalı 38 haftaya gelip vatlamayanlarda varmıs
Alp52 @Kbra240 benim karnım 30 haftalıkken büyümeye başladı ama çok değil yani minicikdi nasıl çatlak oldu Bi bilsen krem de kullandım ama yok cildimle alakaliymis kuru ciltli insanların çatlağı çok oluyomuş
Mk34 Ben 40 a girmek üzereyim yok çok şükür ama çatlakların tek nedeni olmuyor bi çok etken faktör var.Bazen ne yaparsanız yapın çatlayacağı varsa çatlıyor bazen de sadece nemlendirmek bile yeterli oluyor.Ben aktarda yaptırdığım karışım yağı kullanıyorum beşinci ayımdan beri yanlış hatırlamıyorsam.Dediğim gibi bi çok faktör etken oluyor aşırı kilo alımı, genetik faktörler,vücut yapınız vs.Bence takılmayın buna siz dünyaya bi evlat getiriyorsunuz en önemlisi bu😇ileride çok rahatsız olursanız işleme gidersiniz
Kbra240 Mk34 aktaran ne yağı alıyorsun canım ismini söylermisin tabiki can taşıyoruz biz onlar sağlıklı olsun yeterli 🌸🌸
incisu Malesef 30 da başladım çatlamaya ⅔ küçük çatlağım var sürekli nemli tutuyorum ama yinede kaşınıyorum 😔 sanırım kızım biraz daha çatlatacak beni
Kbra240 incisu hemen catlamadan sağlıkla gelir bebisler inşallah benide oğlum baya çatlayıncaya heralde nedir bu çektiğimiz 🤦♀️😂
Emleyla 30+4 sol tarafım yanım kemiğinin orası catladi ve bebek oralara çok tekme atıyordu catladigini hissettim kırmızı oldu çizgi çizgi iki üç tane ama karnimda falan başka yerde yok olsada belli olmaz kalcam zaten hep çatlak oncedende😁😁
yigitege_annesi Kbra240 33 +3üm benımde karnm pek çıkmadı kalçam çatlafı sadece krem vs kullanmadım hiç. Çatlayacagın varsa çatlarsn😂
Ozlem2904 Kbra240 malesef hamileyken catlamasak bile dogumdan sonra mutlaka catliyomusuz. Ben 31+4um catlak önleyici krem kullaniyorum, az önce duştan ciktim krem surmek icin ayna karsiisna gectim baktim sol tarafimda 2 tane hafif kalin kucuk kirmizilik/mürdümsü. Catlak mi yoksa iccamasirim mi sikip iz birakti anlamadim🤦♀️ ama son zamanlarda duydugum tv deki saglik programlarinda ve internette eger ailede genetik olarak catlamya meillik varsa annede faaln vs. O kisi catliyomus pahalli kremlere bos yere para vermeyin onlarin pazarlama taktigi bunlar diyolar.
2bebekannesi___ Ozlem2904 öyle bişeye inanmayın ben 40+5 te doğum yaptım hiç çatlağım olmadı sezaryenle yaptım üstelik 1 ay oldu doğum yapalı göbeğim gitti çatlak falan da olmadı. Kesinlikle kişinin kendi bünyesiyle alakalı
Emleyla Kbra240 ciddimisin benimde belki olmuştur görmüyorum kilodan😁😁😁 herşey doğumdan sonra belli olur ancak kuzum inslh geçer hemen sence doğum sonrası bunların çözümü varmi
Mk34 Kbra240 avokado yağı, Hindistan cevizi yağı,saf zeytinyağı, acı badem yağı, kantoran yağı, kakao yağı.Bi kaç yağ daha vardı sanırım ama emin değilim unutmuş da olabilirim.