_ipekkkkk Happy_001 Aynen öyle canım nebileyim diyorlar aman hareket etmekten uyuyamıyorum falan diye 🤷♀️😊 insan Merak ediyor
Petyynut _ipekkkkk normal bence bebekten bebeğe fark oluyor kimisi de gündüz hiç hissetmiyorum diyor ama gündüz hep aktif benim gece de dediğim gibi uykudan uyandırma yok ama ben uyanıp kalktığımda o da hareketleniyor
_ipekkkkk Petyynut Ayenn benimde öyle gündüz tık tık hafif hafif kıpır gece uyanınca su içinde hareket ediyo yemek yerken pıt pıt atiyo 😊 aman sağlık olsunda uyandırmasada olur
Happy_001 _ipekkkkk 36 haftama gırdım bı kere uyanmadım idrara kalkarım ama hiç ay cocugum durtu uyanayım hiç yasamadım canım ne yaln soylıyım mesala saga sola yatın diyorlar ben hep sırt ustu uyanıyorum
MerveNur- _ipekkkkk hahshahs hamileliği çok az uykuyla geçirmiş biri olarak çok merak ediyorum o pişmanlığı😂😂
Duuyguum _ipekkkkk bende 27-6 yım uyurken hissetmiyorum hareketine uyandığımda olmadı anan ben uyandığımda hareketlerindiği oluyor
_ipekkkkk Duuyguum Aynen uyanınca hareketleniyor veya bişey yiyip içince hareket ediyor 😅😂 ohh bol bol uyuyalım