_ipekkkkk Kızlar çok uyuyorum uykumda hareketlerini hissetmiyorum normal mi? Çok uymak hissetmemek normal mi?
nevarneyokk _ipekkkkk Normal bende uyurken hiç daha hareketine uyanmadım , benimle birlikte uyuyor sanırım 😊😀
Guneyinannesi1 _ipekkkkk uyuyorlar ben lavaboya kalkıyorum mesela su içiyorum yatıyorum uyanıyor :) bizle birlikte uyuyorlar :)
Feyzabeyoglu _ipekkkkk benim kızım ben uyurken o da uyuyor sanirim hic hareketine uyanmadım Gündüzleri hareket ediyor
MerveNur- _ipekkkkk ben de vurunca uyanıyorum diyolar diye öyle olcak sanıyodum da daha zamanı gelmedi heralde onun 😂 ama gece uykumdan uyandığımda bazen o sersemlikle vurduğunu hissediyorum acaba ona mı uyandım öylesine mi uyandım anlamadan geri dalıyorum 😂
_ipekkkkk Feyzabeyoglu Aynen bende gündüz de canı isterse hareket ediyor işte 😂😊 bakalım böyle böyle geçiyor zaman
ZZeynepP1903 Bende çok nadirdir hissettigim o sekil aynı haftadayız canım. Ama lavobaya veya su ıcmeye kalktıgımda tekrar yattıgım zaman oda uyanmıs oluyor sanki beni bekliyor 😂
_ipekkkkk ZZeynepP1903 He yaaa bende öyle uyanınca uyanıyor su içince hareket ediyo falan 😊😊 takip ediyorlar bizi
_ipekkkkk MerveNur- Bende bekliyorum hiç uyutmuyorlar kıpır kıpır diyorlar ya öyle bekliyorum 😂🤷♀️ hey allahm erken herhalde daha ama uyanınca oda uyaniyo su içince hareket ediyor falan 😂😂
marbling10 _ipekkkkk uyurken hissetmezsiniz ki zaten. O zaman hiç uyuyamazsınız🤭😂 belki çok şiddetli vurursa uyandırabilir ama ben 32. Haftadayım daha 1 kez hareket yüzünden uyanmadım. İlk bebeğimde de hiç hiisetmemiştim 38. Haftada oldu doğum. Uyurken uyandırmadı hiç
_ipekkkkk marbling10 Demekki değişiyor bebekten bebeğe 🤷♀️😊 Bizimki de öyle olcak herhalde uykucu ya 😊😂
MerveNur- _ipekkkkk valla yatağa girince anlıyor o kesin dün bile kaç kere korktum vuruşuyla bildiğin kemik dayanıyor derime eşimle elimiz karnımda uyuyakaldık hiç durmadı ama beni uyandırmaya herkesin gücü yetmez o yüzden gece kaldıramıyor heralde 😂😂😂
Petyynut _ipekkkkk uyurken ben de hissetmiyorum uykudan uyanıp tuvalet veya su için kalkıp tekrar yattığımda hareketleniyor ama uykumdan tekmeyle falan uyanmıyorum
_ipekkkkk MerveNur- 😂😂😂 Aman rahat rahat uyuyoz işte Bekliyoz bizde uyandırsın diye rahat batıyor banada 😂😂😂😂 mis gibi uyu bidaha nerde uyuycan
Petyynut _ipekkkkk normal bence bebekten bebeğe fark oluyor kimisi de gündüz hiç hissetmiyorum diyor ama gündüz hep aktif benim gece de dediğim gibi uykudan uyandırma yok ama ben uyanıp kalktığımda o da hareketleniyor
MerveNur- _ipekkkkk hahshahs hamileliği çok az uykuyla geçirmiş biri olarak çok merak ediyorum o pişmanlığı😂😂