hayalperisi evlatkokusu0806 benim doktorum 18.haftadan sonra sağ ya da sola yat sırt üstü yatmak dedi kiloyla birlikte damarlarda baskı olusuyormus genel olarak sol tavsiye ediliyor.
dilara_cinar99 ZZeynepP1903 valla ben bı sağ bı sol yatıyorum zararı yokmuş bı doktor anlatıyordu sırt üstü tehlikeliymis bu arada hamile yatağı çok işe yarıyor almadan önce belim filen tutuluyordu aldığımda beri rahat uyuyorum 😊
emelsena ZZeynepP1903 bende aynı durumdayım ya artık o kadar bunaldımki bu durundan 🥺 yüzüstü uyumayı özledimm
ruveyda98 ZZeynepP1903 kalçalarım uyuşuyor bacaklarıma kramplar giriyor nefes alamıyorum ve daha önümde 10 hafta var Rabbim yardımcımız olsunn
ZZeynepP1903 ruveyda98 bu nefes alamama durumu ıkı gundur bendede oluyor ya sanki cok zorlanıyorum 🤦🏻♀️
Meryemtrksoy ZZeynepP1903 ay gerçekten o kadar haklısın ki bide sabaha kadar sola yatıcam diye 150 kere uyanıyorum aynı tarafa yatmaktan kaburgalarım birbirine geçti artık azıcık sağa döneyim diyorum bu sefer de rahatım olmuyor 🤷♀️Yanlarım çürüdü valla 😅
ZZeynepP1903 Meryemtrksoy su hamılelık donemınde yatalak olan ınsanları o kadar anladım ki meger insanın istedıgı gıbı hareket etmesı nasıl mükemmel bi nimetmiş 😒
nslhnyldz ZZeynepP1903 benimde öyle doktora sordum dedim artık solumu hissetmiyorum oda güldü saga yat dedi 🤣
Meryemtrksoy ZZeynepP1903 hiç o açıdan düşünmemiştim valla farklı bi açıdan bakmamı sağladın şu an ne kadar doğru söylüyorsun binlerce şükür rabbime 🙏 doğurayım direk yüz üstü yatcam biliyorum çok günah ama nasıl da özledim 🙈
cerenmina ZZeynepP1903 28+4 günlüğüm ben de sürekli sola yatıyorum. Sağ tarafa yatınca korkuyorum. Gece esim uyaniksa uyandırıyor beni sirt üstü ya da sav tarafına yatıyorsun diye. Yatakta 5 tane yastık var ama bir faydası yok.
ZZeynepP1903 cerenmina aman Allahım sizde durumlar daha vahimmiş. Ben sadece bacak arama koyuyorum 🤷🏻♀️
cerenmina ZZeynepP1903 en kısa zamanda hamile yastığı alacağım ya da bana salon koltuk yolları gözükecek gibi 🤣🤣