ZZeynepP1903 ipekkrn01 sagol canım o zaman bundan sonra Allah ne verdiyse yatıcam ya sanırım psikolojik burda yorumlarda görmekten olustu 🥵
ZZeynepP1903 Fatmakara97 bende de oluyor ıste bende daha cok karın içimde agrı acı degısık bıse nıye oluyo anlam veremıyorum
ZZeynepP1903 Cansel22 ahahaha evet yaa sanki hanı sıkısırsa alttan tekmeler ya aynı öyle hıssedıyorum bende bu sefer dön yavrum dön 😂😂
ZZeynepP1903 Mervexxx yok sırt ustu yatmamaya özen gosterıyorum zaten ki rahat olmuyor hemen sertlesıyo karnım 😩
ZZeynepP1903 AlpAslanbabysmom haaha ya bende eşimi yastkk dıye kullanmaya calısıyorum ya dıyorum sırtını bana yasla ama bı turlu olmuyor malesef bu sefer sınırımdan catlıyorum 😂😂
Yama ZZeynepP1903 bende bnde 28 haftalik olduk bel ağrısı bi tarafim uçuştu resmen uyanırken sanki üzerimden tir gecmis gibi az kaldi sabret bacim
Merve_boylu ZZeynepP1903 ayyy bu ben 😂😂 asla sola yatmayı sevmezdim ama mecbur yatıyorum. Bi uyanıyorum ki kulağım ağrımış kolum uyuşmuş. Bi doğurayım sol hariç tüm pozisyonlarda yatacağım 😂😂😂
ZZeynepP1903 Merve_boylu 😂😂😂😂 bende bende ya o kulak agrısı öyle kötü bişey ki o an koparasım geliyo o derece 😂
Kumsallina95 MinikMucizeninAnnesi ay en çok özlediğim yüz üstü uyumak doğumdan sonrada 6 7 ay uyuyamam ikici sezeryan çünkü 😬😳
ZZeynepP1903 Poyrazin_annesi aa tabı ondan rahatsın ben simdi göbüş cıktı ıllaki yatsam havada kalırım ahahah 😂😂
Ceylin680 ZZeynepP1903 sırtınıza yastık koyarsanız hemşire üstü yatmamış olur sunuz hemde sola olan baskı azalır