Bbbs Tugbatugba-8181- Tok olursan daha iyi olur bebek daha hareketli oluyo daha net gorulebiliyo özellikle cinsiyet belirleme icin
Aselinkooo Tugbatugba-8181- tok olursan daha iyi canım bebek hareket etmesi lazım ki ölçüm yapabilsin. Uyuyunca zor oluyor. Tekrar bişey yemek için gönderiyor.
Bbbs bebeklibirisi evet öğrendim ama ciddi anlamda işinde çok iyi olan bir Dr ile..%99 kız dedii..hatta % 100 bile diyebilirim dedi…ki şuan 20.haftalığım onun üzerinde 2 defa daha ultrasona girdim..2 farklı Dr ile onlarda onayladı cinsiyetii
deletedmom27371 Tugbatugba-8181- bana 10 haftalıkken yaptılar fakat ultrasonda 11+5 gözüküyordu bir sorun olur mu acaba belki bilen olursa yorum yapar 🤔 bende 11 ve 14 hafta arası yapılıyor diye biliyorum
Smyrayldrm Tugbatugba-8181- valh ozelde 250 gıdıyordu ben dewlette yaptrdım hem 2lı testı hem 3lu testı cnm
Cglnrskmk Tugbatugba-8181- hayır fark etmedi canım. Benim normal kontrolümdü giderken toktum hatta çikolata yedim giderken. 11. Hafta bitiyor diye gelmişken teste git dedi doktorum