Bbbs Tugbatugba-8181- 12 haftalık itibari ile yapılıyo ama ben cinsiyeti ise öğrenmek istediğim için bir hafta daha beklemiştim çünkü dr’um 13 haftalıkken büyük ihtimalle görüp söyleyebilirim demişti ikili testte 13+2 de yaptırdım ben..
Smyrayldrm Tugbatugba-8181- 11 haftalıkken yapıylr cnm ama ben 12+3 haftalık Ken yaptrmıstm randevu oyle buldum dewlete yaptrdjm ozelde busurı para gdyr onun ıcın cnm 3 gunde sonucum cıktı
Civcivinannesiii Tugbatugba-8181- yapilmiyo diye biliyorum o hafta Benm doktorum 13 haftalikken yapacak
Smyrayldrm Tugbatugba-8181- valh ozelde 250 gıdıyordu ben dewlette yaptrdım hem 2lı testı hem 3lu testı cnm
BMelek Tugbatugba-8181- gecen hafta yaptirdim 11+2 doktor zamani dedi sizde gittiginizde istiyorsaniz doktor yapar
NurZenkin 11.hafta ila 15.haftaya kadar yapılıyor bende 14.haftada istemişti doktorum şuan 29.haftaligim ..
Bbbs bebeklibirisi evet öğrendim ama ciddi anlamda işinde çok iyi olan bir Dr ile..%99 kız dedii..hatta % 100 bile diyebilirim dedi…ki şuan 20.haftalığım onun üzerinde 2 defa daha ultrasona girdim..2 farklı Dr ile onlarda onayladı cinsiyetii
Cglnrskmk Tugbatugba-8181- hayır fark etmedi canım. Benim normal kontrolümdü giderken toktum hatta çikolata yedim giderken. 11. Hafta bitiyor diye gelmişken teste git dedi doktorum
mltmsytgncr Tugbatugba-8181- 11. Hafta ile 14. Hafta arası yapılıyor diye biliyorum. Ben de 12. Hafta da yaptı doktorum ertesi günü de sonuçlarımı aldım herhangi bi sıkıntı çıkmadı
Zehra9616 Tugbatugba-8181- cağnım anne uygulamanin kenarinda daha fazla var oraya gir hamilelik cizelgesi var orda hafta hafta hepsi yaziyo yardimci olur sana ayrintili 🤗