Popcorn Glsh14 ben çiğ kabuğu soyulmuş havuç da öneririm kıtır kıtır yiyin iyi geliyordu bana ek olarak da sakız yemeklerden yarım saat sonra çiğniyordum baya rahatlatıyordu beni keza hala öyle 🥲
Elifmk Glsh14 Bi çözümü yok sanırım 😔 İlk yandığı günlerde ara ara oluyordu ayva , süt , soda idare etmiştm ancak şuan onlar etki etmiyor doktorum rennie duo verdi onu içince geçiyor
[silindi] Glsh14 24+2 hiçbişey fayda etmiyır artık :( yanmayla birlite hergün ⅘ kez istifra ediyorum. Rennie zofer prilam goviscon hepsini denidim şimdi nexium die bi ilaç içiyorum o biraz iyi geldi
230313 İlk hamileliğimde 6 şişe gaviscon bitirmiştim kaşıkla içmiyor direk kafama dikiyordum 🙈 bu hamileliğimde Çok az oldu ekşi yeşil elma yeterli geldi
Zlemmm Glsh14 kuru hurma varya o cok iyi geliyo bi de yemekelrden sonra sakiz cigniyorum ben o da iyi geliyo
Zeynepbaran Glsh14 Glsh14 maden suyu elma süt her seferinde birini deneyin hepside iyi geliyo aç kalmamaya özen gösterin acıkınca daha cok yanıyor benım lansor kullanıyorum 15 mg bu konudada kullan veya kullanma diyen dr var tabi ama bana iki dr da önerdi mecbur kullanıyorum yoksa mide yanmasından kusuyorum
anneyimmm_ Fulyay45 bana iyi geliyor şimdilik dr bişey demiyo mu, çünkü benim her gittiğimde ilacı değiştirdi en son bu iyi geldi
Fulyay45 anneyimmm_ 23 ünde çatıya bakılacak o zaman soracağım başka ne kullanabilirim diye gerçi her şeyi kullandım sayılır hamilelikten önce de oluyordu mide yanmam ama bu kadar sık değildi endoskobiden korktuğum için yaptırmamıştım
121 Melikenes mide yanmam yok ama bulantı için tuzlu şeyler ye ben yemek yiyemiyorum ya çubuk kraker ya da domates bulantı hep olduğu için Allah yardımcımız olsun
BallyavruM 121 Yuzde yüz iciliyro ve Hayat kurtarıyor Allah razı olsun doktorum verdi çok iyi geliyor gaviscon double action pembe şişede kutusuz satılıyor
seyma-coskun-35 Glsh14 bana doktorum gaviscon verdi şurup allah rağzı olsun iyikide vermiş ondan önce nane limon içiyodum iyi geliyodu oda
Sevci Kevserduru çok fazla süt içersen süt alerjin başlıyor bu seferde benim başladı hem kaşındırıyor hem kusturuyor içimde yanıyor napacağımı bilmiyorum sakızla yoluma devam ediyorum 😅