Nisann26 Berrinkarabudak Benim boğazlarım ağrıyordu, yeni yeni azaldı ağrısı gribim devam ediyor ama covid olduğumu sanmıyorum 🙄 İnşaAllah yanılmam
Berrinkarabudak Nisann26 değilsinizdir inşallah. Sebze meyve bol tüketin bsycik olmaz korkmayın. Panik te insani demoralize ediyo.
Berru Arkadaşlar genel herkes ıhlamur yazmış ama ben normalde kişin he ıhlamur içerim geçen doktoruma gittim icebilirmyim diye sordum bazen bir bardak icebirsin dedi.Biz gebelerde bitki çaylarını önermiyoruz dedi.
Nisann26 Berru Ben de fazla tüketmiyorum. Genelde nane limon içiyorum gün içinde genelde ama işte insan ne yapacağını bilmiyor
Berrinkarabudak Berru evet bazı bitkiler onerilmiyor ben 3 ve 4. Ayimda bulantilardan dolayı zencefil çayı tükettim. Bide bu hasta olduğum dönemde ıhlamur içtim. Fazlası zarar tabiki kararında tüketirseniz bsy olmuyor.
Nisann26 Berrinkarabudak Haklısınız, peki parol içilir dimi hamilelikte. Beni terletse kendime geleceğim ama onu da içsem sorum olur mu bilmiyorum
Yenianneadayii Nisann26 ıhlamur, pekmez, c vitamini ve bol bol yatıp dinlenme alın derim çok geçmiş olsun ❤️
Seda9507 Nisann26 korkutmak istemem asla bence bi test ver neolur ne olmaz. Eşimde aynı şekildi bizde çarşıya cıktık üşüttü sandık oysa ikimizde covid iz şuanda. Valla ben ılık süt içiyorum ballı arada bir naneli şeker yiyorum. Vitaminlere devam ediyorum ve sadece parol oda çok gerekmedikce içmiyorum. Bende geçen post açtım böyle aynı şekilde ıhlamur önerdiler sevmedigim için içemedim. Bende ılık suya limon sıktım 3 4 dilim onu içtim.
Nisann26 Seda9507 Öneriniz için teşekkür ederim. Bakalım parol içip uyuyacağım bakalım iyi gelmezse test vereceğim. Gerçi pozitif çıksam da birşey yapılmayacak tedavi anlamında ama işte bebeğime birşey olmasın da 🙏🙏😔
Berrinkarabudak Nisann26 bebeğinize geçmiyor korkmayın sadece kendinize iyi bakacaksınız bol sebze meyve ve su tüketimi önemli. Siz ne kdr iyi olursanız bebek te o kdr iyi olacaktır.
Seda9507 Nisann26 gerçi doğru pozitif olduğunu biliyorsun sadce artı birşey yapamıyorsun. Ha aşınız varmı bilemem ama inşallah covid değildir.
Nisann26 Berrinkarabudak Onca tedavi ile kavuştum bebeğime ne zorluklarla.. O yüzden kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum. 😔 İnşaAllah birşey olmaz dediğiniz gibi.. Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Nisann26 Seda9507 Aşı olmadım, aşı karşıtı değilim ama kanıtlanmış birşey olmayınca, bi de tedavi ile hamile kaldığım için ne olur ne olmaz diye vurulmadım İnşaAllah değilimdir bakalım parol içip uyuyacağım, yarın durum belli olur 😔🙏
Deletedmom15262 Nisann26 bence test yaptırın covit ise ona göre doktor bilgisinde ve kontrolünde kan sulandırıcı ekstra vitamin verilebilir pıhtılaşma olmaması için yani doktor tavsiyesi etmekde linç olarak düşünmeyin iyiliğiniz ve sağlığınız için söyleniyordur eğer basit bir gripsede bol bol su dinleme sebze meyve ağırklı beslenin bitki çayıda sıkıntı verebilir gebelikden dolayı geçmiş olsun
Seda9507 Nisann26 tabi herkesin kendi tercihi aşı olup olmamak. O konuda birşey diyemem. Siz o zaman vitaminlere süt vs bal pekmez bunlara ağırlık verin. Bugun inşallah iyi olursunuz
Nzl9393 Nisann26 geçenlerde ben öyleydim çok zor geçmiş olsun 😒 zencefil ve bal dedi sadece doktorum iyi geldi sizde için umurım iyi gelir 🙏🏻
Dlkkoge Nisann26 benşmde aynı başlamıştı soğuk algınlığını falan dedim gittim test yaptırdım pozitif çıktı şok oldum 6 gündür evdeyim yani sadece içiniz rahat etsin. Birde şöyle düşünüyorum test vermeseydim şuan iyileştir diye dışarda geziyor olacaktım belki başkalarına bulaştıracaktım en korktuğum şey neyseki kendi kendime geciriyorum evimde