Nisann26 2 gündür boğaz ağrım vardı, soğuk aldığımı bildiğim için önemsemedim ama bugün artık grip oldum ve iyi hissetmiyorum kendimi, gribe iyi gelecek önerdiğiniz birşey var mı bana.. 31 haftalık oldum ilaç da içmek istemedim .. 😔
nevarneyokk Nisann26 Okaliptus yağı nefesi açabilir , burun bandıda . Ballı süt bol c vitamini bol su
Nisann26 Sude-96 Öyle değişik insanlar var ki, yazdığım bu yazıya karşılık.. Aa niye doktora gitmiyorsun, biz doktor muyuz? madem hastasın neden hastaneye gitmiyorsun?? tarzında şeyler duyacağımı tahmin ettiğim için linç girişimi olacağını düşündüm.
Anna-Karenina nevarneyokk okaliptus yagini bilemiyorum ama gecenlerde burda birisi gebelikte viks kullanimi sakincali demisti. Sebebini bilemiyorum doktoru kullanmamasini soylemis. Viks ve okaliptus ayni seyler gibi aslinda… Ne derece dogru bilgi verdim bilemiyorum🙆
Nisann26 Mevaninannesiii Ahh Allah korusun 😔 Ya 2 gün önce soğuk su içtim ama içim yanıyordu bilirsiniz hamilelikte.. O an hissetmedim ama ertesi gün boğazım ağrıyınca soğuk aldığımı düşündüm
alparslanannesii1661 Balli sut burun bandi bol bol c vitamini alin geçmiş olsun birde bunda linc edilecek ne var onu anlamadım?
Nisann26 alparslanannesii1661 Doktora gitsene biz doktor muyuz? vs. yazacak kapasitede insanlar var çevremizde.. O yüzden kimsenin sağı solu belli olmuyor, daha önce de alakasız birşey yüzünden linç gelince önlem alayım dedim 😊
Esrakly Nisann26 neden linç etsinler ki. Canım bende o haftalarda aynıydım test yapmalarını istemedim gitmedik hastaneye ☺️ Ihlamur içtim sıcak su limon bal karıştırdım öyle ama yine 2 hafta ya anca atlattım
Mevaninannesiii Nisann26 Yine de bı test ver canım , ben de boğaz agrisiyla soğuk aldığımı dusunmustum meğerse covidmişim 🤦 sonrasında şiddetli eklem ağrıları baş ağrısı halsizlik vs vs.. Allahm düşmanıma yasatmasin çok iğrenç bişey
Dlkkoge Nisann26 benşmde aynı başlamıştı soğuk algınlığını falan dedim gittim test yaptırdım pozitif çıktı şok oldum 6 gündür evdeyim yani sadece içiniz rahat etsin. Birde şöyle düşünüyorum test vermeseydim şuan iyileştir diye dışarda geziyor olacaktım belki başkalarına bulaştıracaktım en korktuğum şey neyseki kendi kendime geciriyorum evimde
Nursalihdastan Bende aynı durumdayım. Hastaneye gittim üst solunum yolu enfeksiyonu denildi. 2 gündür ölü gibi hastayım antibiyotik parol ve burun spray i verdi . Tarhana çorbası içtim anneannem yapmış canım anneannem :)) iyi geldi tavsiye ederim sıcak sıcak. Üstüne de ballı limonlu bir fincan ıhlamur. Daha iyiyim çok sükür
dilara_cinar99 Nisann26 Canım ben tavuk suyuna kızılcık çorbası yaptım içtim o beni baya toparladı bı de ıhlamur tavsiye ederim 😊
Berrinkarabudak Ben covid oldum aynı grip gibiydi şuan 36 haftalık hamileyim. Hastalığı ıhlamurla atlattım diyebilirim. Ihlamurun içine bal bide az Bi limon koyup hergun 1 bardak içtim. Çok hafif atlattım çok sukur.
Nisann26 Berrinkarabudak Ayy Allah korusun ya 😔 Ben soğuk birşeyler içtim. İçtikten sonra ertesi sabah boğazlarım ağrıdı zaten sonrasında grip oldum. Ben içtiğim şeye bağlıyorum, İnşaAllah covid değildir 🙄 Başka ne belirtileriniz vardı
Nisann26 Berrinkarabudak Benim boğazlarım ağrıyordu, yeni yeni azaldı ağrısı gribim devam ediyor ama covid olduğumu sanmıyorum 🙄 İnşaAllah yanılmam