Suhedaaemiroglu Benimde bir önce ki bat 12 sinde bu ay 1 inde çatlama gördüm 31 inde yumurtlamam oldu. İnşallah tutmuştur bu sefer ya kızlar gerçekten beklemek çok zor 🤦🏻♀️
Bfduam derindemir bacım iki aydır geç yunurtluyorum, ve 14.gün adet oluyorum, dolayısıyla ileri atmış oluyir günüm.
derindemir Bfduam nolcak bizim bu halimiz🤷🏼♀️ağlanacak halime gülüyorum artık😂şu sirkelemeyi mi yapsak canım bizde😂😂😂😂😂
Bfduam derindemir biz gel tersini yapalım, biz adamları silkeleyelim hayatlarının dumurunu yaşarlar:) belki o şokla daha aktif ve hızlı olur sperm, onlarda bi mantar ne oluyoruz diye:) Şaka bi yana ciddi ciddi yapmış mıdır silkeletmeyi hemcinslerimiz?:)
Bfduam derindemir bunu okudum ya, daha hiç birşeye şaşırmıyorum arkadaşım🤗 Plansızken daha kolay oluyor, planlıyken daha zorlaşıyor mu bu işler sanki ne dersin?
derindemir Bfduam ben ne zaman aman olmayacak galiba diyip boşverdim o ay hamile kaldım.salmak lazım ama olmuyor işte be canım🤷🏼♀️
derindemir Bfduam şöyle saldım tatlım.altıncı aydada olmadı ben önümüzdeki ay gidip hormonlarıma falan baktırmalıyım kesin bir sorun var da olmuyor dedim.yani planlamayı bırakmadım ne yaparsam yapayım bir sorun var diye düşündüğümden o ayda olmayacağına ikna olmuştum.saldım dediğim o yani