derindemir kızlar normalde adetin ilk gününden sayarsak 16. gün yumurtlama olur ertesi gün çatlardı.bu ay 18. gün yumurtlama oldu ve 20. gün çatladı.bu durumda acaba batta ileri atar mı?ona göre test zamanımı belirleyeceğim
Sedarda derindemir Evet yumurtlama hatta catlamaya göre bekleyin bu ay ki reglinizi,kendimden örnek vereyim hiç şaşmaz çatlamadan sonraki 14.gun regl olurum
derindemir Happybsrn aslında çok düzenlidir.3 aydır 1-2 gün sapıtıyordu bu ay 10 gün ileri attı sonra adet oldum canım
Anne88 Sedarda Canim ben ayın 1 inde çatlama gordum bugün kan verdim 0,2 çıktı sence yukselitmi adete kadar geçen ay bat 17 si yoksa bu ay bişey olmaz mi
derindemir Hayal95 saymak mı zor beklemek mi yoksa beklemenin gelmemesi mi🤷🏼♀️saymaya başlıycaz yine🥰
derindemir Hayal95 benimde 13 gün var sanırım😂hamilelik haberini alalımda bu ay tek derdimiz beklemek olsun
Yaprak- derindemir geçen ay yumurtlamadan 17 gün sonra adet olmuştum erken yumurtlama olmuştu ama gününde oldum
derindemir Yaprak- her ay beklemek dert.ne zaman adet olucaz ,gününüz geçti mi geçmedi mi🤦🏼♀️keşke isteyen herkes ilk denemesinde hamile kalsa🥳