Msl_ege Anne88 yarın başka bi marka alıp deneyin . 2 gün bekleme stresine değmez . hatta 2 farklı marka alın . ben kanda negatif çıkınca aldığım 2 testi de başka başka markalar aldım . adetiniz gecikti mi sizin ?
Anne88 Msl_ege bat geçen ay ,17 si canım ama kanda 0 çıkınca daha da pozitif olmaz diye biliyorum yanlış miyim
Gzmbkr Anne88 canım ben moralini bozmak istemediğim için yazmamıştım o markanın testleri yanlış sonuç veriyor yazın aynı hataya bende düşmüştüm ama benim kuruduktan sonra çıkmıştı senin belki öyle değildir diye ses etmediim
derindemir Anne88 bir de benim dünya kadar para verdiğim 2 farklı marka erken gebeliknteatinde çıkmıştı hemde 2 ay boyunca.kan negatifti üstelik🤷🏼♀️🤬nasıl ümitleniyoruz
Rapunzel21 Anne88 1 gün oluyor, inşallah teleslanma da, stress yapma, inşallah ❤️ Allah mucizeni verir yakın zamanda,duam seninle ☺️
mom130 Anne88 o test benim de bi kere başıma gelmişti yaptım sonradan çift çizgi oldu baya koyuydu ikinci çizgi çığlık kıyamet koptu evde eşim annesine kadar arayıp söyledi sonra bir kan verdim ki negatif
Msl_ege Anne88 işte benim kan testim de negatif çıkmıştı ama hamileymişim . şuan 11 haftalık oldum bile
-gfeb- Anne88 aynen biliyorum canım aynısını yaşadım çok mutlu olmuştum ama hüsranla bitti maalesef o yüzden o teste bidaha inanmıyorum başka marka almak lazım
Blossom Anne88 Gebelik testleri %98 doğru. Yani her 100 testte 2 tane yanlış çıkma ihtimali var gibi düşünün. Sizi bulmuş. Hayırlısı olsun.
mom130 Blossom tabiki öyle de bizim ilk torun olacak diye herkes çok istiyordu eşim de çok istiyordu öyle heyecanla söyledik ailelere şimdi tabi kesinleşmese hayatta söylemem zaten bu konuyu rafa kaldırdım artık baya psikolojimi etkiledi