yikikamazonlu İlk dozumu hamile kalmadan önce biontech olmuştum. Şimdi 20+3 teyim. Artık 2.dozu olcam. İnşallah şifa olur. Çok zor bi sorumluluk ya :(
Clementinee yikikamazonlu bende böyleyim canım 2. Dozu oldum şimdi bu ayın sonu 3. Dozu olcam İnşallah 🥰 bi sıkıntı yaşamadım. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza İnşallah
yikikamazonlu anneaday doktoruma sordum isterseniz olabilirsiniz dedi canım. Etrafımda covid olan çoğaldı beni de bi gün bulacak nasılsa diye olmalıyım dedim. Şifa olsun inşallah
Buseozdemir Clementinee Bende 2 dozum sinovacti pazartesi gunu biontech olcam bakalim yab etkisi olcakmi ☺️
Dimaa Clementinee ben de pazartesi olcam 3. Doz 38 haftalık olcam inşallah şifa olur hepimize ben korkmuyorum ama eşim efham yapıyor
BrcKsaYldrm yikikamazonlu ben son haftamdayım az önce baktım 3.doz hakkımda çıkmış. Kontrol pazartesi O zamana kadar beklemeden olsam mi sizce ? Son hafta diye bir risk olur mu ki ?
yikikamazonlu BrcKsaYldrm son haftansa bence doktoruna muhakkak danış. Son dozunu ne kadar zaman önce olmuştun?
yikikamazonlu BrcKsaYldrm 1 eylül ve ikinci doz. Bence kesinlikle gerek yok üçüncü doza. Aşının ikinci dozundan sonra 6ay koruyuculuğu var ve oranı da %95lerde zaten. Şimdi gerek yok.
seymafrnc 22+2 deyim doktorum 16 sonrası önerdi ama bugüne kadar hiç olmamıştım bugün oldum ama vicdanen rahat değilim 😔
Kubratrn seymafrnc bana 3. Aydan sonra olabilirsin demişti ama çok arada kaldım bu ayı da geçirsem mi
Buseozdemir Dimaa takip ediyorum bn pazartesi gunu gelismeleri yazcam buraya 😀 iki dozunuz sinovac miydi
seymafrnc yikikamazonlu henüz gebelerde ve aşı olduktan sonra doğan çocuklarda yeteri kadar bir çalışma yok 😔 İleride çocuğuma nasıl nir etkisi olur bilmiyorum kendime de o yüzden çok kararsız kalmıştık ama biraz mecburi oldum
__Cansu__ seymafrnc Ama aşı olupta bebegini dunyaya saglikli sekilde getiren bir cok kisi var,ben mesela 12 haftamda oldum ilk aşımı 21 gün sonra ikinci aşımı oldu 2 gün önce.