Cigdemozcan Esrahaliscelik o kadar iyi anlıyorum ki bende her muayeneye gittiğimde öyle oluyorum hiç olumlu bir şey söylemiyolar:(
Esrahaliscelik Cigdemozcan Rabbım yardımcın olsun ınsallah sağlıklı bı sekılde alırsın evladını kucağına 🤲
Deniizzz Esrahaliscelik daralmanız bunalsanız öyle normal ki anne yüreği insan elvanının bedeninden bütün acılarını almak istiyor kendin sağlıklı olduğun İçin utanıyorsun içten içe tarifi zor duygular ama başa gelen de çekiliyor en iyi şekilde bu imtihanı vermek sabretmek gerekiyor sabrın sonu selamet inşallah bugün görecektiniz miniği inşallah size de ona da cok iyi gelir güzel gelişmeler yaşanır 😊
Esrahaliscelik Deniizzz ah ahh su doktorlar 😔😓😓yıne durumu aynı demısler solunumdan tam çıkarıyoruz bıraz rahatlasın dıye yıne fenalaşıyor 😔her an karacıgerı patlayabılır beyın kanaması gecırebılır 😔😔😓😓kılo alımı çok yavaş demısler 😓😓😓ne olursunuz dua edın ben çok kötü oluyorum yavrumu öyle görünce dıye hastaneye bıle gıdemedım 😔
Deniizzz Esrahaliscelik dua etmez miyim hiç rabbim kabul etsin sizi cok iyi anlıyorum inşallah düzelecek gitseniz oda sizi hisseder güçlenirdi bence gitmelisiniz tek tanıdığı ses sizin sesiniz bildiği tek koku sizin kokunuz güvende hissettiği tek yer sizin yanınız onu bundan mahrum bırakmayın güçte olsa görmek size de iyi gelecek zamanla . çok üzülürsünüz sonra keşke daha fazla görebilseydim diye ben öyle hissetmiştim en azından tavsiye olarak söylemek istedim . İnşallah düzelecek annesi güçlü olmalıyız
sultanc Mel2 bu kilolarda doğup yaşayan bebekler var. İçinizi ferah tutun. Yaşamaz diye bir şey yok . Artık güzel bakılıyor hastaneler de eskisi gibi değil 🌸
iremcannn1907 Mel2 canım yaklaşık yarım saat önce bir haber okudum. 23 haftalık 480 gram doğmuş bebiş, 3 ay yoğun bakımda kalmış ve normale dönmüş annesine kavuşmuş bugün. Allah’ın izniyle sende kavuşursun inşallah yavruna dualarımız sizle🙏❤️🧿
Ceylin680 Mel2 ben 2yil önce haber lerde denk geldim .8.5ay küvezde kalıp 3ameliyat olduktan sonra ailesine teslim edilmişti.ya Eskişehir yada Düzce’de olması lazım oda 400gr dogmus.rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah iyileşir .
Esrahaliscelik Deniizzz inşallah inşallah zaten gıtmedıgım ıcın çok büyük bır suçluluk duygusu hıssettım Allahım ınsallah ıyı olacak bebegım 😔🤲
Sunayaz Mel2 dün bi haberde okudum Türkiye de aynı sizin durumda olan ve hayata tutunan bir meleğin haberini okudum.o bebeği 2900 gr ma ulaştırdıktan sonra evine göndermişler Rabbim size bağışlasın inşallah 🤲
Deniizzz Esrahaliscelik sevk ne zaman ? ameliyat ne zaman İçin planlanıyor rabbim gönlünüze inşirah ferahlığı versin okurken bile kendi yaşadıklarımı hatırlıyorum kalbim sıkışıyor bol bol dua edicez rabbim kabul edecek inşallah geri çevirmeyecek bizleri Ameliyattan sonra daha iyi olacak inşallah açık mı ameliyatı?
Mervekck Mel2 canım hangi ildesin bilmiyorum ama oğlum kuveze alındığında böyle minik minik bebekler vardı hatta parmak bebek diye geçiyordu adı mutlaka Trabzon Kanuni hastanesiyle görüşmenizi tavsiye ederim inşallah atlatacak yavrun hiç korkma😘
Esrahaliscelik Deniizzz Ankara veya ıstanbul dedı doktor hangısı kabul ederse oraya gıdecek bılmıyorum açıkmı olduğunu 😔