Esrahaliscelik rabbimiz hiç yeryüzünde emanet meleğine acı hissettirir mi? Onların canlarını almaya gelen melekler bile korkutmamak İçin anne babasının kılığına girermiş. Hiç endişe etmeyin o acı hissetmez annesi sütünüz de şifa olacak ona rabbimin izni ile. Solunum sıkıntısı İçin de dua etmekten başka çare Yok ama umut allahtan ümitsizlik şeytandan demişler bakın size ne anlatıcam Benim ablamın 2 küçük çocuğu var ve eşi rahatsız kanser hastası bundan tam 1.5 sene önce bir gece yarısı Ambulansla hastaneye kaldırıldı 2 gün içinde bütün organları iflas etti doktor bi gece sabaha çıkmayacak hastanız Yakınlarınızı arayın dedi ben sağlık personeliyim iznim Yok pandeminin tam en başında oluyor bunlar neyse bütün aileler gitti bir şekilde ve sonra sabah oldu, güneş açtı sonrasında defalarca güneş açtı ama bir gün o güneş abim için doğdu bütün organları işlevsel olmaya başladı ve uyandı sonra kalktı sonra yürüdü. Yani doktor bile gelip size bitti derse önce allahım var demek gerekiyor ondan ne kadar büyük bir umutla istersek inanırsak bizi geri çevirmez ben buna inanıyorum. Bebeğinize de size de rabbime de güveniyorum ama hep hayırlısını istiyorum bunun İçin dua ediyorum size . Hayırlısı nedir nasıldır bilemeyiz. İnşallah cok daha güzel güneşli günlerimiz olacak ama bugün de çok güzel yavrunuz nefes alıyor bunun nasıl bir duygu oldugunu en iyi ben bilirim.