Ozlem2904 Cgdmmmm__ cevreyi cok takmayin bosverin 🌼 bende suan 31 haftanin icindeyim suan ama bebegim 2 hafta önde yani aslinda 8.aya giriyoruz ama bebegimin gelisimine gore 8ay 1hafta oldu bile ( 33) :) ilerleyen zamanlarda haftanin pek onemi kalmiuo 😂😂😂
Cgdmmmm__ Ozlem2904 Evet kesinlikle 🤣🤣 ilk gebeliğim de doktorum 28 haziran vermişti doğum tarihimi ama oğlum 5 temmuzda dünyaya geldi 🤣 Başlarda aylara önem veriyoruz da son günlerde bekliyoruz artık hepsi Sağlıkla gelsin inşallah ❣️🌸🌸💞🌺😊
Cgdmmmm__ Serpil-Harun21 Evet balım benim hesaba göre de senin hesap aynı çıkıyor doktorum 1 hafta erken gidiyor uygulama 11+5 gösteriyor çevrem 2 aylık diyor kafamı allak bullak ettiler 🙈
Minnakkurabiyeveannesi27 Cgdmmmm__ 😂😂😂 hep oyleler kuzum bende 20+1 im bana 22 de 6 aylık olacağım ama hâlâ 4 aylık diyorlar 😂 O yüzden inanmayanlara internetten aç göster kaç aylık hamileyim yaz Google görsellerden bak
Cgdmmmm__ Minnakkurabiyeveannesi27 Kesinlikle canım 🤣🤣 Her kafadan bir ses oluyor aile içerisinde ama kimseyle inatlaşmıcam bundan sonra 🤣 Google ne derse o yoldan gidicem 🤣🌺💞🌸🌸❣️
Cgdmmmm__ blueberyy00 Çok teşekkür ederim canım benim de hesabım hemen hemen aynı ısrarla 2 sin diyenler var biraz tereddütte kaldım😊❣️Ama şimdi daha netleşti herşey çok teşekkür ederim 🌸