Cgdmmmm__ Merhaba kızlar 11+5 haftalığım kaç aylık oluyorum🙄 Kafamı allak bullak ettiler kimi 2 aylıksın diyor kimi 3 aylık 🙈👀
AdenEva Cgdmmmm__ bir ayı 4 haftadan hesaplayın 3 ay olacak 1 hafta sonra. 2.5 ay diyebilirsiniz şu an
Cgdmmmm__ Hasret47 Beynimizi yaktılar resmen🙈Benim hesabım 3 ü doldurdum 4 ten gün alcam onlar 2 diyor😕
Cgdmmmm__ Selin12- Teşekkür ederim canım 💞 Bizimkiler sürekli 2 nin içindesin diyor sürekli bi tartışma konusu oluyor 😂 çok teşekkür ederim🌸🌺🙏
Cgdmmmm__ Ozlem2904 Ay çok şükür🙏🤣Benim hesabıma göre de sizin dediğiniz gibiyim ama inatla 2 sin diyen çevrem var🤣
Cgdmmmm__ Minnakkurabiyeveannesi27 teşekkür ederim canım 💞🌸😊bende sizin gibi düşünüyorum ama çevrem sürekli 2 aylık diyor 🤣 Kafamı allak bullak ettiler
Ozlem2904 Cgdmmmm__ cevreyi cok takmayin bosverin 🌼 bende suan 31 haftanin icindeyim suan ama bebegim 2 hafta önde yani aslinda 8.aya giriyoruz ama bebegimin gelisimine gore 8ay 1hafta oldu bile ( 33) :) ilerleyen zamanlarda haftanin pek onemi kalmiuo 😂😂😂
Serpil-Harun21 Cgdmmmm__ hayatım burda yazanlar olmuş bir ay dörde falan bölün üyor öyle yanlış hesap yaparsın bütün uygulamalara göre farklı çıkar zaten 13haftan bittiğinde üç ay tamamlanmış olacak bir ay dörde bölünüp hesaplanılmaz
Cgdmmmm__ Serpil-Harun21 Evet balım benim hesaba göre de senin hesap aynı çıkıyor doktorum 1 hafta erken gidiyor uygulama 11+5 gösteriyor çevrem 2 aylık diyor kafamı allak bullak ettiler 🙈
blueberyy00 Cgdmmmm__ 3. Ayının içindesin 12+6 olduğunda 3. Ayı doldurup 4 ün içine gireceksiniz ve 13. Haftadan itibaren 4. Aydan gün almaya başlayacaksınız
Cgdmmmm__ blueberyy00 Çok teşekkür ederim canım benim de hesabım hemen hemen aynı ısrarla 2 sin diyenler var biraz tereddütte kaldım😊❣️Ama şimdi daha netleşti herşey çok teşekkür ederim 🌸
Serpil-Harun21 Cgdmmmm__ ben bu konuda doktorumla çok konuştum o yüzden biliyorum kafama göre yada uygulamalara göre ayı dörde bölerek falan bulunmuyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Cgdmmmm__ 😂😂😂 hep oyleler kuzum bende 20+1 im bana 22 de 6 aylık olacağım ama hâlâ 4 aylık diyorlar 😂 O yüzden inanmayanlara internetten aç göster kaç aylık hamileyim yaz Google görsellerden bak