tugbaa_g 32 haftalığız artık son eksiklerimizi alıcaz bu ay kendime bi liste oluşturdum sizin eksikleriniz neler ?
gurbetcikizii tugbaa_g 28. haftama girmek üzereyim daha çocuk odası alınmadı halı perde vs eksik bebeğe almamız gereken pişik kremi bi kaç kıyafet vs var daha 😅 sizin eksikleriniz neler?
Tazeanne0134 tugbaa_g benim herşeyim hazır sayılır 2. Gebeliğim olduğu için ama ekstra emzik biberon ucu muslin battaniye vs alacam ama onlarinda acelesi yok zaten daha var doğuma ama aklıma takılan bişe varsa sorabilirsin canım
Ozgebalc tugbaa_g bebek bezi, göğüs kremi, biberon kurutmalık, gardrop, bebek arabası, emzirme sütyeni , külot, depend , korbel çöp kova poşeti, deterjanlar,serum fizyolojik, hava nemlendirici, hastane için terlik ,süt saklama poşeti,
tugbaa_g gurbetcikizii biz henüz bebek odası yapmayacağız sadece beşik ve şifonyer aldık yatak odasında durucak beşikte 😊 eksik olarak da büyük alışveriş olarak bebek arabası kaldı sadece onu da hemen almicaz ocakta doğum yapıcam hemen bebek arabasını kullanacağımızı sanmıyorum yazın alıcaz onuda. Bu ay alacağım şeyler kulak çöpü tırnak makası alt açma bezleri banyo süngeri gibi küçük şeyler kaldı 😊
annembabam gurbetcikizii maşallah size de 🌸ben de 28 olmak üzereyim kıZcemle nasipse 🌹 bugün itibari ile verdiğim siparişlerle bizim eksiğimiz de bitti . Sadece anne bebek bakım çantamız kaldı . Önerilere açığım bu yüzden 😊🙏🏻
Bebek9 25 e girecem hiçbişey almadım henüz çocuk ve anne icin gerekenleri yazın da bizde faydalanalımm☺
gurbetcikizii tugbaa_g aynen çocuk odası dediysem bizde dolap ve şifonyer alcaz sadece beşik vs almicaz odasına küçük bi anne yanı aldım bende odası boş durduğu için sadece şifonyer ve dolap çok boş durur diye halıyla perdede belki alcaz ama onu doğumdan sonra yaparız muhtemelen 😅
Cicek08 tugbaa_g nasipse bizimde ocakta doğum :) büyük alışveriş olarak bebek arabası puset kaldı eşim yaza doğru alalım diyor kışın kullanılmicak çok diye . Ama bilemiyorum kararsızım. Yine de hastaneden çıkarken veya aşıya kontrole giderken puset gerekli diye onu da alıp çıkaralım aradan diyorum ama bilemedim. Ya da yalnızca puseti alıp yaza doğru da bebek arabasını mı alsak kafamda soru işareti 😂
tugbaa_g gurbetcikizii sonrasında da pek bişey kalmıyo zaten canım bebek odası için ne güzel şimdiden almanız iyi bişey aslında 😊
tugbaa_g Tazeanne0134 ben biraz araştırma yaptım hala yapıyorum canım da bu göğüs kalkanı göğüs ucu koruyuc göğüs pompası bunları görüyorum ihtiyaç listelerinde ama bizim annelerimizde bunlardan mı vardı sanki fuzuliymiş gibi geldi almadım. Gerekli mi bunlar?
tugbaa_g annembabam liste yapcak olursak baya bişey çıkar aslında 😊 ufak tefek derken baya bi masraf çıkıyor önceden almaya başlamak en iyisi
annembabam tugbaa_g bunlar sütümüzün / inşallah / geldiği durumlar , ya gelmediği durumlar ? O yüzden ben henüz bunları almadım ama sectim . Sütüm olunca bakacağız .👌
Tazeanne0134 tugbaa_g valla canım göğüs kalkanı kullanmadım almadım da lazım olursa doğumdan sonra alırım diye olmadı ama göğüs pedi olmazsa olmaz bence ben peçete koydum ama ilk zamanlar çok sütüm olduğu için hep dışarı veriyordu bu şekilde ama süt sağma makinesi de al derim canım ben çok kullandım hele ki ilk zamanlar
mom8327 tugbaa_g dün bi arkadaş da ben kullanmadım ama göğüs pedi al kıyafete akıyor dedi özellikle çalışanlar için o da kalkan kullanmamış mesela
annembabam tugbaa_g Allah tan her 50 TL ye çekiliş hakkı beriyor da biraz o beni teselli ediyor 👯♀️👯♀️😁nasip belki bir seyler çıkar .