sevgitekes Derin34-23 kızımın adı Elif Nur cinsiyeti belli değil 10 haftalık kız olursa Asel erkek Yiğit Ali düşünüyorum
brfnyildirim Allah nasip ederse cihangirimiz olucak babamız çok istiyordu🤎 Kız olsaydı Alâ istiyordum bende 😂
Shnern Derin34-23 ben Simay diyorum eşim Umay hala karar veremedik . Hatta isimli tulum yaptırdım emzik Zinciri yaptırdım ama eşim hala Umay diyor
sltnrdlbs Ciloobelo sarenin 3 harflilerin başındaki isim olduğunu biliyor musunuz? Bizde başta bilmiyorduk ve araştırınca isimden soğukluk sizinde araştırmamızı öneririm
Ciloobelo sltnrdlbs bizde çok araştırarak karar verdik merak etmeyin sizden öncede böyle bişey ne duyduk nede denk geldik Yinede tavsiyeniz için sağolun .
fidano sltnrdlbs ilk kez duyuyorum. sare asıl olanı sara hz. ibrahimin eşi hz. ishakın annesinin ismi. kaynaklarda böyle geçiyor şaşkınım. nerede yazıyor bu paylaşabilirsiniz lütfen
Fundacanik Derin34-23 34+1 olduk 💙🧿 Erkek 💙🧿 Arda olcak inşallah arda isminide 2.5 yaşında kızım koydu birgun ansizim gelip karnima ayda ayda dedi ve arda olsun dedik bizde kizimin adi azra bu arada😊😊😊