sltnrdlbs Ciloobelo sarenin 3 harflilerin başındaki isim olduğunu biliyor musunuz? Bizde başta bilmiyorduk ve araştırınca isimden soğukluk sizinde araştırmamızı öneririm
incimercan Ciloobelo bildiğiniz bi güzel anlamı var mı? İnci sare düşünmüştüm ama sarenin tdkdaki anlamları 🤦♀️
iki_bal_annesi58 Derin34-23 kızımın adı asel ikinci kızıma da defne düşünüyorum kulağa çok hoş geliyor anlami da güzel
Takasu Aysegulkaral ova mı. Yazık edersiniz okul çocukları isimlerle çol dalga geçiyor. Çok dalga geçerler çocuğunuzla
Eloslidos Aminella Ege de eski güzel bir uygarlık cennet bahçesi anlamında kız ismi olarak geçiyor global ama bir o kadar da topraklarımızdan bir isim
Sevda-06Macit Derin34-23 Eşim Muhammed Ali olmasını istedi. Ismin anlamı da güzel olduğu için kabul ettim kırmadım. Muhammed Ali olacak inşallah
minikmucizem7_ Berfin21210 Kur’an-ı kerim’den anlamı güzel isimler koysanıza bilinçli anne babasınız değişik değişik isimler görünce üzülüyorum . Anlamları o kadar güzel isimler var ki çocuk adıyla yaşarmış sadece bir tavsiye .
Gozdecik Derin34-23 ilk çocuğuma isimler yazıp çektirdim arasından oğlum olursa doruk efe kizim olursa Zümra Ece 🥰
Cansumuratt Defneadamoms defneyi bende çok istiyordum sonr anlamının kötü olduğunu okudum ☹️ Derin’ kararlaştırdık