Deletedmom331 canim sen hangi kanz bebeden aldin ? Cunku kanz bebe tum her yere sube verebiliyor. Tum baby spotlar stok yapabiliyor. Acaba 2018 urunu degilde daha oncr depolarinda kalmis urun mu aldin ? Ya da mdf degilde sunta mi diye alirken sordun mu ? Mesela ben istanbul kartaldan kanz bebeden aldim. Hemde internetten uzerinden takip ettigim sayfa baby kanz kartal bebe diye. Aldigim urun aymini inci bebek odasi. Aynisini kendi sehrimde sordugumda bana 5bine yakin fiyat soyledi. Ben dedigm yerden hem bebek odasi hem park yatak hem bebek arabasjni 4250 tlye aldim. Sadece kurulumu bize aitti. Bebek odasi kuran mobilyaci getirdik kurdu. Ve adam cok iyi kaliteli her seyi mdf dedi aldigmz fiyati soyledik adam inanamadi ben dedim kesin 7bin vardir diye dedi. Ki uyku setini anne bebek bakim cantasinida hediye olarak gonderdiler. O yuzden bence yazarken tam adresini yaz ve urunun markasini kodunu falan yaz. Kanz diyince bir suru kanz var. Ben o yuzden her seferinde aldigim yeri ozellikle oneriyorum tavsiye ediyoruz ki 22.haftamda mobilyam geldi kuruldu suanda 37.haftamdayim kac kere cekmeceyi actim kapadim ne bir tutukluk ne bir asagi dusme ne bir surtme olmadi. Ama eger senin gbi begenmeseydimde kesinlikle hakkimi arardim istersem bin tlye alayim para kolay kazanilmiyor 🙄