Deletedmom331 Kızlar merhaba, kanz bebe den beşik dolap set olarak almıştım 2950 tl ye bu sabah geldi sanki teşhir getirmişler gibi kalitesini hiç beğenmedim işçilik çok kötü bebek odası alacak olanlara tavsiye etmiyorum.
Fatmazaltn Deletedmom331 bizde nokta bebeden aldık 2790 tl ye belis country modelini. Dediğiniz gibi çok kötü malzemesi. Tamam fiyat olarak uygun ama bu kadar kötü bende beklemiyordum. Şok oldum açıkçası
Deniz2961 Deletedmom331 Bn magazasına gıdıp bktım o yuzden hıc begenmedm genc bebeden aldım 3400 anne yanı dahil kurum kalite cok iyidi
Denizkizi Deletedmom331 ayy uzuldum canım sıkayet edıp ıade edemez mısınız .. Bız yenı yenı alısverıse basladık ınsan cok ozenıyor oyle bsy olsa kafayı yerdım heralde 😢
Deletedmom331 Fatmazaltn evet fiyat olarak uygun çok süper bişey beklemiyordum zaten ama bu kadar da olmaz yazık günah 😭 hevesim kursağımda kaldı
Esracim Fatmazaltn bence fiyat uygun değil 3 milyar az değil bence malzemeleri o kadar tutmazken böyle dandik yapıp yollamalari ayıp birşey 😐
Deletedmom331 Deniz2961 mağaza da beğenmiştim oysa ki çok üzüldüm en iyiysini yapmışsınız farklı yerden almakla 👍
Deletedmom331 Deniz2961 yokmuş canım ne yazık ki geldiğinden beri temizliğiyle uğraşıyorum zaten sanki sokaktan alıp getirmişler
Ozanin_annesi Bizde kanz dan aldik 3750 liraya bi kac gun icinde gekdi kurulumu yapildi ve cok guzel kaliteli. Tas gibi. Sizin niye oyle oldu acaba🤔
Deletedmom331 Ozanin_annesi benim 20. günde geldi anlamadım niye böyle olduğunu siz şanslıymışsınız 👏
momof3 Deletedmom331 ilk bebeğimi kucağıma aldığımda 20 yaşındaydım 🙂 diğerinde 22,ve simdi 24 yaşındayım 3. Bebeğimi bekliyorum.İkisi de normal oldu çok şükür hiçbir zaman yapamam demedim kimseye de kulak asmadım.Her şey sizde bitiyor öyle düşünün 🙂
Babies16 Deletedmom331 aslinda tuketici haklarinda her urunun 15 gun iade suresi vardir.tuketici haklarina basvurup iade edebilrsnz annem daha once yapmisti urunun teshirdeki kadar kaliteli olmadigini gorunce.ama iste bikac kez tuketici haklarina gitmek gerekiyr.ugrasmaya degerse dusununebilirsnz
Deletedmom331 Babies16 zaten 20 gün bekledim tüketici haklarını beklersem çocuk yaşına girer neyse şans diyim artık evladım sağlıklı olsunda mobilyası eksik olsun 👼
Denizkizi Denizkizi pesıne dusun nasıl ıade yok olur mı oyle sey tuketıcı haklarına gıdın bak nasık alıyorlar ama ugrasmak lazım .. Bızım ınsanlarımız ugrasmadıgı ıcın esnafta kotu malı rahatlıkla satıyor ayıp valla
Deletedmom331 Denizkizi bir o kadar daha beklemek istemem açıkcası bir de artık uğraşacak halim kalmadı ilerde daha iyiysi olur inşallah 🤰
Ayazim Deletedmom331 bende kanz dan aldım ama kendi mağazasından dün geldi kuruldu gayet kaliteli sağlam sizinki neden öyle cıktı acaba kendi mağazasından almadınız mı
Deletedmom331 Ayazim kendi mağazasından aldım canım sanki herşey çok iyiymiş gibi uyku setini de eksik getirdiler
Deletedmom331 Denizkizi doğru söylüyorsun valla canım aslında uğraşılır da ne zaman ne de enerjim kaldı son zamanlar olduğu için
Bihilal Deletedmom331 en güzeli ikra cnm kendn al kendn kur ve taş gibi sağlam hemde çok sade ben çok beğeniyrm
Deletedmom331 Bihilal ben çok araştırmadım açıkcası heves ettim görünce fiyatı da uygun olunca alıyım dedim mağaza da güzeldi 😞
Ayazim Deletedmom331 biz masko daki kanz dan aldık şu gün gelsin dedik gününde geldi herşeyi tam olarak kaliteside aynı mağazadaki gibiydi farklı değildi tek iki tane kulp eksik geldi onuda göndeririz dediler aiz bi arayın iyice konusun bence okadar para veriliyo esinide ikna et bosvermesin