Mft Belden giriyor aşağıya doğru inip bitiyor sonra tekrar başlıyor. Sancı geldiğinde anlamamak mümkün değil.
Sblut23 -Ozge- alttan baktılar mı size ? Aradım dedi acile git bi bakılsın dedi akşam eşim geldiğin de gidicem. Tek korkum alttan muayene 😞 bi de müsait değilim ağda falan yapamadım
-Ozge- Sblut23 Ah canım benim 1 saat önce falan bununla ilgili bir post açtım çatı muaynemi oldum bugün sadece 2 parmağı ile baktı ve hiç bir gram canım yanmadı acımadı hiç ilişkiye girince bir baskı hissediyoruz ya o baskı gibiydi aynı onun dışında acı falan yok asla bizi nasılda korkutmuşlar bende çok korkarak gittim ama vallahi hic acımıyor bazıları işte bileğine kadar sokuyor yok kanama oluyor eve gelince falan diyor alakasi yok şuan evime geldim duşumu aldım ne kanama ne leke hiç biri yok kendinizi kasmadığınız sürece asla ağrılı acılı bir muayene değil lütfen korkmayın
Mft Sblut23 32. Haftadasınız bu yalancı sancılar da olmaya başlar, bebek toparlanır vs. Devam ederse kontrole gitmenizde fayda olur en azından nst ye bağlanma gibi bir durumunuz olur, daha doğru sonuç alınır
Tgbpoyraz Sblut23 sancı olsaydı anlardınız anlaşılmayacak bişey değil kesinlikle yalancı sancılar şuanki acaba doğum sancısımı diye düşündüren
Ozlem2904 Sblut23 bende 31+3üm hafif adet olcakmista olamiyomus gibi agrim var ama adet doneminde daha coktu. Belki haftyla alakalidir. Bebegimin hareketlerini hala yukarda hissediyorum o kanala inmeden dogum başlamaz heralde 🤷♀️ 2 haft sonra randevum var onu bekliyorum dr a sorucam bende sanciyi
Serpilbb Sblut23 nstde sancı çıkmassa kanamanızda olmadıysa alttan muayene yapmazlar haftan erken gitmen iyi olur için rahatlar hiç olmassa
Tugceayse Sblut23 bebek kanala girmek üzeremiş hmamilelikte hic bi agrı normal dedik desi hep temkinli ol dedi