prensesannesiiiiii Allahneverdiysee bana 21de yaptı kanamam oldu diye korkma canım kendini sıkmazsan acısız bir işlem
runigves prensesannesiiiiii bende alıyorum bi de 2. Çocuk yani. Hani ikincide az alınıyodu 🤣 63 kiloydum şu an ise 70im daha 29 haftadayım bi de bakalım umarım 75i geçmem 🤣
mineirem 30+2 yim hamile kaldigim kilodan 1 kilo eksiğim şuan bebeğim 29+0 da 1250 gramdı 31. Haftada kontrolümüz bakalım ne kadar olucak çok ama çok hareketliyiz balık gibi içinde sürekli göbeğim dalga dalga surekli
prensesannesiiiiii mineirem sağlıkla gelsinler inşallah peki 29dan sonra 2 haftada birmi gidiliyor artık
Assalman 30+5haftaligiz cok sukur 🧿 gayette iyi kilomuz haftasina gore evet bazen hic hareket etmiyor ama bazende cok harektli yatirmiyo kuzucum hayirlisiyla kucagimiza aliriz inşallah 🙏 hepimiz
mineirem prensesannesiiiiii benim gebelik zehirlenmesi teşhisi konuldu o yuzden ben başından beri neredeyse 2 hafta da birgidiyorum kontrol amacli
Mrcmrv19 prensesannesiiiiii inşallah canim benim dogumum 34 36 hafta arası olacak ya 1 1.5 ay var inşallah alırım yani bebekler alır aldığım kiloyu da 😊
prensesannesiiiiii mineirem ya Allah yardımcın olsun kuzum dikkat et kendine Allaha emanet ol inşallah
Asilikra prensesannesiiiiii 30 haftalık 31 olcaz gumbur gumbur gıdıyo ve sureklı asagıda cocuk dogacak dıye korkuyorum😍