prensesannesiiiiii Nasıl gidiyor kızlar benim bebiş çok sakin 28den beri böyle sakin ufak ufak kayıyor sadece sizdede öyle mi 28+5 olduk hala aynı pazartesi kontrolüm var
MerveNur- prensesannesiiiiii valla geçen hafta aynen öyle diyordum bu hafta 29 olduk gene canlandı kanlandı heralde maşallah altlı üstlü vuruyor artık durduran aşk olsun 😂
Koalamm prensesannesiiiiii bugun 28 oldum uyutmuyor beni uzanınca nefesim kesiliyor gibi hissediyorum artık ve çok kilo aldım yürümekte zorlanıyorum
Mrcmrv19 prensesannesiiiiii bende bugün 29 haftalık olduk ikiz bebeklere hamileyim 58 ile hamile kaldım cuma günü tartildim 64 kiloyum bakalim 1 1.5 ay icinde ne kadar daha alicam 😊
prensesannesiiiiii MerveNur- ay inşallah benimkide kendine gelir ya sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah 🤲
MerveNur- prensesannesiiiiii gelir gelir ben artık yeri daraldı hareketi azalacak sandım meğer canıma okumak için hazırlık yapıyormuş 😂😂
prensesannesiiiiii Koalamm sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah kaç kilo aldınız ki ben 20 kilo aldım
Koalamm prensesannesiiiiii 45 ile hamile kaldım suan 63üm 18 falan aldım ama vücüd alışkın değil hiç bu kadar kilo almamıştım ilk bebeğimi 60 la doğurdum şuan 63üm önümde daha 2 ay var
ipos94 Benim miniğim dün çok hareketsizdi sayılı hareketler hatta akşam korktum karnımı salladım tatlı yedim yok içerde pıt pıt birşeyler var ama tekme vs yoktu bugün düzeldi 🐣 düzensiz dedikleri bu olsa gerek
Allahneverdiysee prensesannesiiiiii ben de 30+0 oldum bugün artık yatıp kalkarken zorlanıyorum çatı ağrısı çok oluyor bende doktora söylemeye de korkuyorum erken çatı muayenesi yaparlar diye 😅😅
prensesannesiiiiii Allahneverdiysee bana 21de yaptı kanamam oldu diye korkma canım kendini sıkmazsan acısız bir işlem