Papatyamm123 Dumbo ben geçtiğimiz ay kimyasal gebelik geçirmiştim bu Ay nasip olurmi bilmiyorumm bakalkm beklemedeyim
Ogretmenanneyim Benimde bat 19 Kasım 3 kasim da yumurtlama beklemedeyim hiç bir belirtim yok açıkçası olması içinde erken sanırım
funnymummy Benimde 19 kasım çatlamayı değerlendirdik sadece çok ümidim yok aslında ama göğüslerim çok ağrıyor el değmiyor bakalım o güne kadar test yapmıycam bu sefer
kemalim01 Bir hafta var benimde saçma olacak ama belki sadece dayanamadım ve test yaptım malesef olumsuz evet erkendi yapmam doğru değil ama dayanamadım normal kaset test çıkmadı negatif sonuç malesef ☹️
Sevdapl Ogretmenanneyim benim bel ağrım var sadece. Vücudumu dinliyorum şu an farklı bir belirti olacak mı diye.
kemalim01 Ogretmenanneyim bir umut işte belki çıkar diye benim kasık karın ağrısı var kazıkların batıyor çok acıyor bel ağrımda var hayırlısı artık biraz daha bekleyelim
Ogretmenanneyim kemalim01 ben artık adet gününe kadar başka test yapmam sen yaparsan beni etiketle olur mu 🤗
Mehtaponur Saftorik Gel beraber bekleyelim benimde yarın regl günüm 😄 Ayrıca benimde olursa ikinci olucak 😁