muge1661 Katze8sirac çıkabilir canım ama genelde kaset ve strip testler adet günü yada sonrası daha net sonuç veriyor. Ama sizin 1 gün kalmış denemekten zarar gelmez ben adetime 3 gün kala denemiştim🙈
Birgariptuba muge1661 inşallah hayırlısıyla sana nasip olur , biz kürtajdan sonra ilk kez denedik, doktor da hiç bir sorun olmadığını söyledi, güzel değerlendirmiştik aslında nasip olmadı. Sağlıkla gelsinler bebeklerimiz
Nrnkymc06 Bebekisteyenn Ayy bende bat 4 gun var agrilar var olacakmisim gibi bir his ama bakiyorum yok 😂
muge1661 Bebekisteyenn bende oldum sandım kaç kere ıslaklık geliyor, karnım ağrıyor anlamadım…kan verdim bende bakalım 2 saate çıkar 🙄
Pinpirikanne Kizlar benmde bat 21 kasım….pazartesi günü(adetime 6 gun varken) kaset test negatif çıktı erken mi yapmism…bu ay ilk defa klomen+catlatma iğnesi denedim….pozitife döner mi sizce cumartesi yada pazar tekrarlicm baklm 😔🤲🏼🤲🏼
muge1661 Pinpirikanne kaset testi erken yapmışsın canım kaset test adet günü yada sonrası net gösteriyor. Ama erken gebelik testi deneyebilirsin ❤️
MinnieMouse Pinpirikanne benim bat 14 kasimdi. 6 gun oncesinde erken gebelik testi yaptim negatif cikti. 1 gun gecikti 15 kasimda normal kaset test pozitif cikti. 17 kasimda hcg 52 cikti. Gec dollenme olmus demek ki 😅
muge1661 Pinpirikanne saol canım ama sevinemiyorum işte 2 düşük 4 kimyasal gebelikten sonra 🙄 değer yükselcek mi diye bakıcaz artık… inşallah sağlıklıdır diyelim..
muge1661 Sevdapl saol canım ama korkuyorum sevinemiyorum biraz daha zaman geçsin bakalım hcg düşcek mi artcak mı…