Papatyamm123 muge1661 ben suanda hastanedeyim idrar tahlili verdim gebelik için kan alınmıypmus bakalim ne olur
Anne88 muge1661 canım benimde büyük ihtimal negatif üç dört gün önce yapmıştım test negatifti ayın 1 in nde catlama görmüstum
Sevdapl Batım 19 u. Yumurtlamayı 8 kasımda gördüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı demi yoksa çok mu erken. Yumurtlamadan 8 gün geçmiş sadece.
muge1661 Sevdapl erken canım daha yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi lazım net bir sonuç alabilmeniz için, inşallah vardır canım hayırlı haberlerini bekliyoruz 😇
muge1661 Elimde gebelik testi olmadığı için, kan tahlilinede hemen gitmek istemediğim için bende bugün iki farklı marka ovülasyon testi yaptım yine. Yine iki çizgi belli ama bilemiyorum işte
muge1661 Rumiii canım eğer şuan gebeysem benimde hiç belirtim olmadı, sadece adet olcskmışım gibi ağrı oluyor karnımda hafif… gebelik testim 2 gün önce pozitif çıkmıştı. Eğer doğruysa. Belirti her zaman olcak diye bişey yok canım.
Birgariptuba Benim bugün adet günüm dün test yaptım negatif çıktı ,zaten her an adet olacakmışım gibi hissediyorum 😏 Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
muge1661 Birgariptuba hayırlısı olsun canım benimde adet ağrılarım var ama ovülasyon testi yapıyorum ikiside koyu çıkıyo bilmiyorum bakalım nolcak.. bekleyip göreceğiz hakkımızda en hayırlısı olsun 🤲🏻
muge1661 Papatyamm123 işte buuuuu eveeet görünüyor bayaa canım çok sevindimmm 🧿🧿kan vercek misin kuzumm
Birgariptuba muge1661 inşallah hayırlısıyla sana nasip olur , biz kürtajdan sonra ilk kez denedik, doktor da hiç bir sorun olmadığını söyledi, güzel değerlendirmiştik aslında nasip olmadı. Sağlıkla gelsinler bebeklerimiz