Asdfgh 1prensesannesi orası oyle ama sonucta şöyle dusun devlette vekındıgınde de sonucu soyuluyor ozelde bırsuru para verdıgın dede aynı sonucu soyuluyor canm her halukarda sonuc degsmıyor yanı durumu ıyı olan tabıkı ozeli tercih edebilir
1prensesannesi Asdfgh yani para verdiğinde daha uzun bakıp daha detaylı inceliyorlar sana bilgi veriyorlar görüyorsun vs . Bende devlette yaptırdım ama ışte daha çok bilgi verse daha iyi olur
SelinUzun SelmaGlKse fakültede ücretsiz yaptırdım ama en başından beri oraya gidiyorum. Genellikle 1 ay sonraya gün veriyolar ama 1 aydan erken çektirmek istersen 150 lira ücreti var canım
Denizz01 SelmaGlKse ben medicalde yaptırdım karadeniz ama inanın çok güzel ilgilendiler , meydanda özel bi klinik var boynerin üstünde orası da müthiş bi yermiş 400 tl aşırı net çekimlerş ve incelemeleri de güzelmiş ama bende çok memnun kaldım 365 tl verdim
Smyre SelmaGlKse Aynı hafta içinde randevu veriyo uzun değil yani yıldızlı ya da Karadeniz’e gidebilirsin önceden Arayıp sor istersen bilgi amaçlı ben öyle yapmıştım.
Elifdilara SelmaGlKse numune de perinatolog var ben ona çektirdim gayet güzel inceledi hatta tam emin olamadi 2 hafta sonraya tekrar gun verdi gittim. Titiz bi bayan.acele etmiyor
Asdfgh Elifdilara canm Orda perınatologmu cekıyor bende cuma gtcem de gun verildi 9la 11 arası demıslerdı girıs katta galıba ultrason yerı senın kac dakika sürdü özelde Bı saat bakıyolarmış da
Elifdilara Asdfgh nerden randevu aldiysan ona göre.radyolojiden aldiysan radyoloji uzmani ceker.ben perinatologdan aldim randevu o cekti.gayet uzun sürdü cok guzel ilgilendi bizi bilgilendirdi.hatta tam emin olamadi kalbiyle alakali 2 hafta sonra tekrar çağırdı gittim baktı.
Elifdilara Asdfgh orda cekiliyorsun sana rapor veriyorlar.sen raporu alıp kendin doktoruna gosteriyorsun canım