Asterujdndl 9 haftalik hamileyim hastaneye gitim doktorum düşük tehlikesi olmadan tedbir olarak ine verdi Herkese ilk 3 ay ine veriyor Muş Sizinde doktorunuz tarafından yapildimi tedbir amaçlı
minik4550 Asterujdndl bende keseyi gormedim ama onlem amaçlı progestana başladım insalalh sorunsuz geçer bu aylarımiz
Ozlem2904 Asterujdndl 10.haftada kahve hafif b leklenme ve sanci vardi o zman igne ve hap verdi ama ondan once tedbir amacli diye bisey soz konusu degildi
blueberyy00 Asterujdndl Ne iğnesi düşük önleyici iğne mi öyleyse daha önce gebelik kaybı yaşamış mıydın ?
minik4550 Asterujdndl en iyisini yapmış bence benimde ilk gebeligimde 8 ay kullandım fitil olarak öyle olunca bu hamileleigimdede önlem olarak başladım seninde kasik ağrıların varmi
Asterujdndl minik4550 hafif ağrilarim var canım aynen doktorunda tedbir olarak veriyorum dedi ve bütün hastalarina ilk 3 ay veriyor Muş
minik4550 Kbrayankkk2 ne güzel ama herkes sizin gibi şanslı olmayabiliyor 8 ay boyunca yatmış biri olarak 🤗
minikkuzuannesi Kızlar https://imgyukle.com/i/kh8PcA kese şekli bu şekilde olup sağlıklı devam eden var mı . Yolk var kalp atışını dinletmediler ama var olduğunu söylediler. Kese şekli bozuk olanlar sağlıksız bebek yada düşük oluyomuş kanama yok günde 2 kez progestan kullanıyorum kalbi sonradan duranlar olmuş bu şekilde olup doktor açıklama yapmadı 10 gün sonra çağırdı çok korkuyorum kesesi böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı
blueberyy00 minikkuzuannesi yolk var ki orda bebek de var canım korkma sen bol bol dinlen bol su iç çok dolanma ayakta düzelir kalp atışını da duyarsınız bidahaki kontrolde daha çok minik diye dinlememistir
HaticeBerkayBalat3103 @Asterujdndl canım benimde doktorum bana düşük olmasın diye düşük önleyici iğne yapmıştı bir kere benimde herşeyim normal seyrediyordu ama yinede yaptı tedbir amaçlı 10 uncu haftamdan sonra şuan 33+2 Haftalıgız☺️🙏
Asterujdndl HaticeBerkayBalat3103 evet doktorum da tedbir amaçli verdi Ankara’da ilk kahverengi akintim oldu hiç bana iğne bile vermedi ama diyarbakir daki doktorumdan çok memnum elhamdulillah çok şükür
Asterujdndl HaticeBerkayBalat3103 10 haftalik hamileyim sol tarafim ağiriyor bebeğimde sol tarafta normalmi ?
Hayal_et07 Asterujdndl hayır kullanmadım. Bir sıkıntısı yoksa neden yapalım bunu anlamıyorum bu doktorları. Sizi etkilemek istemem ama riskiniz yoksa kullanmayın. Sadece kendinizi çok yormayın çok ağır işler yapmayın Allah’ın izniyle her şey yolunda gider inşallah
Asterujdndl Hayal_et07 canım annemler geldim bana hiç bir iş yaptir miyor annem kahvaltimi yemeğimi getirip kaldiriyor Allah razı olsun annemden Ve iğneyi ablamada vermişti