Ben yapmadım ama yapicam 2 hafta içinde müffin kek pasta sarma ve börek ikram etmeyi dusunuyorum zıbınlı kurabiye vericem misafirlerime bide mavi pembe ayaklı kurabiye vericem + şişe içerisinde pembe mavi badem şekerleri ama ayrı olucak pembe bı tarafta mavi bı tarafta misafirler için bide ewi susledim mi bu kadar 🤣🤣

Ankara11
    Ben pasta yaptirdim canim icinin rengine gore cinsiyetimizi belirledik. Ikram olarak donut, brownie, kurdanli kucuk sandevicler, mini croissant felan koydum☺️

Elde bsiiy yapmak ugrasmak istemiyorum hemen belim agriyor gun boyu ayakta duramam 😣😣😣😣

Ankara11 salonumuzu pembe mavi balonlarla bir duvarı süsledik. Sarma börek patates salatası birde mavi pembe pasta yaptım. internette cinsiyet partisi malzemeleri var tabaktir pecetedir vs 100 TL falan onlardan almistim… Birde bebeğin cinsiyeti renginde sisler almıştı aileden biri onları patlattık öyle öğrenmiştik. Çok abartmaya gerek olmadan kendiniz hepsini 1 günde hazır edebilirsiniz hoş bir anı olur😊

Ankara11 bende yapmıştım ama baya teferruatli olmuştu.. kurabiyeler tatlılar börekler salatalar dolmalar sarmalar pasta.. ama baya kalabalık açık alanda yapılmıştı çeşitte fazlaydı

SgeceC anı olması için cok istiyorum ya dusuniyim biraz bakalim

Ankara11 käsekuche o pemoe mavi kurabiye pmepe mavi Pasta sarma kisir manti cios cola kek icecek🥴

Ankara11 eh biraz zahmetli ve masraflı oluyo tabi ama ilk oldu için herşeyi güzel bı şekilde yapmak istiyorum bende 🤣

Ankara11 sarma kısır makarna salatası börek kurabiye içeçek Mısır çerez ve pasta iki renkli mavi ve pembe

Ankara11 Bende yapıcam gelicek ay bebiş cinsiyetini gösterirse şimdiden süslemeleri sipariş verdim hazırlıklara yardım edecek çok kişi var Allahtan 🤣
        Yemekler
        Sarma /patatesli ve kıymalı Börek / Pilav /Sulu köfte / Kısır/ mini hamburger/ patates kızartması /
        Karışık Salata
        Cupkek/kurabiye birde görsellik açısından hoş dursun diye mavili pembeli badem şekerleri, marshmelow, pamuk şekeri, meyveli tartellette
        Şimdilik bunları düşünüyorum çıkardıklarım veya ekliyceklerim olabilir fikir olsun 😅

Denizlena
          Beyzasevim
          Ceylan0512
          Çok fazla yiyecek içecege girmeyin 🤭 çoğu kalıyor.
          Kalabalık olursanız yapın . Ama aile içi olacaksa bir kaç çeşit yeterli.
          Pandemiden dolayı ben sadece annemi babamı kardeşlerimi çağırdım. Kimseyi istemedim.
          İnşallah herşey gönlünüzce olur kızlar 🤲🏻🥰

-Ozge-
            Sende benim gibisin . Bende ikramları mutfakta beklettim. Çünkü masa üstünde vs kötü görünüyordu . Resimler kötü cikiyo öyle.
            Bu arada seninde güzel olmuş 😊

Minicikkiz 15 kişi olucak ve erkekler çok yiyor🤣🤣🤣🤣 umarım kalmaz ya🥺

Minicikkiz biz kalabalık olduğumuz için pek de kalmadı şükür geçti gitti 😊