Melistosum
Yok ya ağda en kolayı. 15 dakikada hemen hallediyolar. Dayan ve temiz ol 😊
Ay post üstüne post acasim var 😀🤪 doğumdan korkmuyorum...~Ağda Meselesi
Melistosum hiç korkmana gerek yok aldığı yer çeker çekmez uyusuyor hemen geçiyor zaten
Melistosum ben hamilr ddgilim.Ilki hic acitmanisti.Ama ikincisinde öldüm diyebilirim. Ağdaya yeni başladim bu arada.Kiz da belki adet dönemindesindir demisti.Bir de tavsiyem kücük küçük yapistirmalarini isteyin daha az acıyor.Allahtan cektikten sonra acı geciyor yoksa yanmistik.
Melistosum asla dayanamıyorum kendim yapayim dedim deneyeyim dedim bir iki yeri yapıp yarım bırakıyorum kuaföre asla cesaretim yok zaten ne olacak bu hâlim acaba benim 🙄🙄
Düşün canım ben 5-6 sene sadece ağdayla aldım bir senedir epilasyona gidiyordum şuan tüylerim çok çıktı ama ağdaya gitmekten korkuyorum o yüzden jiletle alıyorum 😔
Melistosum valla yapan iyi birini buldun mu hiç bi şey olmaz 😂 ben bi ablaya gidiyodum hiç acıtmazdı. Doğum iznine ayrılınca kuaför değiştirdim. Geçen bi gittim öldürdü beni 😁😁 kaldı ki 9 senedir düzenli ağdaya giderim 😅
Melistosum Kız ben eskiden ağlaya ağlaya yaptırırdım ağdaydı özel bölgeye, çığlık atardım artık. Lazere başla jiletle al hamile kal derken, 32.haftada ağdaya geçiş yaptım, inan çok rahat geçti. Şuan 35+5im geçen gün yine yaptırdım, jiletten dönünce hızlı çıkıyor, ve inan hiç ağrı acı hissetmedim diyebilirim, çok kolay geçti. Kesinlikle yaptır çok büyük rahatlık 👌
Melistosum gittiğiniz kuaför hep aynı mı?
Melistosum Bende ağdadan değil sezeryandan korkuyorum 😁 ağdada korkulcak hiç bişey yok inann🥲
Melistosum ben on kere normal dogum yapayim ama agdayla ozel bolgemi almayayim benim icin ölüm gibi birsey 😂🙋