• Kişisel Bakım
  • Ay post üstüne post acasim var 😀🤪 doğumdan korkmuyorum...~Ağda Meselesi

Posta yetmedi başlık 🤪😀 doğumdan veya sezeryadan korkum.yok ki daha önce suni sancı ile 8 saatte düşük yapmisligim ve ramak kala dış gebelik ameliyatına kosmuslugum var 😀 ama ağda varya ağda özel bölgeye yemin ederim yarıda bırakıp gittigimi bilmiyorum bak şimdi bile kalbim çarpıyor ağda çok can yakmıyor mu ya dayanamıyorum. 🤦

Sude-96 ya benm durumum çok ilginc ameliyattan korkmam ne bileyim o tarz korkularım yok çok şükür ama agdadan korkuyorum

Melistosum adlinda yapan kişinin el hafifliği ile de alakalı olduğunu düşünüyorum ben Bi kaç yere gitmiştim bazı nedenlerden dolayı Bi tanesinin eli o kadar hafiftir ki ne ara bitti anlamamıştım bide konuşup oyalıyordu iyi geliyordu 😄

Gulsurmeli, başlığı Ay post üstüne post acasim var 😀🤪 doğumdan korkmuyorum...~Ağda Meselesi olarak değiştirdi.

Melistosum ben acisindan degilde baskasi yapma fikri rahatsiz edici geliyor.hic yaptirmadim annem simdi dogum yaklasti yapayim diyor ama onu da kabul etmedim aynayi koyup sakizla aliyorum ben

Yakıyor acısada öldürmüyor ama gebelikde ağda sıkıntı diye duydum okudum yanlış birsey söylemiyim belkide rüyamda mı gördüm böyle post vardı sanki burası ile rüya bazen karışıyor töbestefurullah 🙈😂😂😂

Melistosum iki güm önce burda biri post açmıştı ağda yaptırdıktan sonra doğumum başladı diye benim gözüm korktu jilet vuracam valla xaten panik atağım var

Melistosum Çokta korkulacak bi şey değil ya sen halledersin😅Ben 34 haftama giriyorum yarın bu zmana kadar hep ağda kullandım ve kendim aldım ama artık kendim alamıyorum diye bugun kuaföre gittim ilk olduğu için çok çekindim ama hic acı olmadi bi kac kez yapınca vücut alisiyo.Bugun aldım 1 ay rahatım artık

Melistosum hiç sorma canım aldatma postlarından sonra uykumda kocamın gırtlağını sıkıcam diye korkuyorum rüyamda elli bin seyle uğraş dur 🙈😂😂

Melistosum ya ben hem doğumdan falan korkuyorum hem ağda dan 😂 hamilelikten önce gidiyordum ama canımdan can gidiyordu bir kez yarı da bıraktırdım o derece 😂😂 şimdi de kara kara düşünüyorum doğuma az kaldı ve jilet 1 hafta olmadan çıkarıyor aniden doğuma gidersem rezil olurum diye korkuyorum yaa

raziye2709
              Bende bugün agdaya gittim.
              Sürekli gittiğim yerden çokemnundum. Ama yeni bir yer açılmış oraya gittim. Gitmez olaydım. Ayaklarımda popoda kolda kıllar var. Üstelik iki saate yaptılar. 160 TL odedim bide . Kadın annem yaşında diye ses etmedim . İse yeni girmiş işsiz kalsın istemedim.
              Boşuna dememişler bildiğinden şaşma diye. Kendi kuaförüm hem eli hızlı hemde çok güzel alıyordu. Neyse bununla idare etcem. Kalan yerleri kendim Alicam. Çünkü 37 haftaligim 3 haftam var. Erkende gelebilir bebiş

Aleynaa1 of ayniyiz seninle agdanin açısı çok fena hele hamileyken daha hassas vücut dahada acıyor suan jilet bende ki jilet üstüne agdaya gitsek dahada acicak. Ama az kaldı doğuma diyelim mi aniden gitmek gerekti napicaz

Melistosum
                Yok ya ağda en kolayı. 15 dakikada hemen hallediyolar. Dayan ve temiz ol 😊

Melistosum hiç korkmana gerek yok aldığı yer çeker çekmez uyusuyor hemen geçiyor zaten

Melistosum ben hamilr ddgilim.Ilki hic acitmanisti.Ama ikincisinde öldüm diyebilirim. Ağdaya yeni başladim bu arada.Kiz da belki adet dönemindesindir demisti.Bir de tavsiyem kücük küçük yapistirmalarini isteyin daha az acıyor.Allahtan cektikten sonra acı geciyor yoksa yanmistik.