Durunas Fasulyeninannesi1 Aynen yani sık sık alt değişirsen sorun yok ben oğlumda 2 kez falan anca yaşamıştım sırta çıkma sorununu onuda hiç yıkamadan çöpe atmıştımm😂🤷♀️uğraşamam diye yine denk geldikce al at köşeye mutlaka lazım oluyo sık sık yıkayamazsan
Didemmmmm AdenEva evet bu iç ve dış zıbınmış 😂 göbek bağı düşene kadar giydiriliyormuş😉 hatta iç zıbın bağsız dış Zıbın bağlı oluyormuş😂 gece gece bilgilendik 🤔😂 daha neler neler öğreneceğiz kim bilir😂😂
Mervenin_Mucizesi Didemmmmm ha al al onu yazacaktım unuttum 😀bu önemli göbek bağı düşene kadar diğeri olmazmış banada annem söyledi bunu giydirmek lazımmış ben 2 3 tane aldım yeter inşallah zaten ni haftaya düşer göbek bağı😀
EsengulC Mervenin_Mucizesi yanlış hatırlamıyorsam ben bunu sadece hastanede yemidoğduğunda giydirdim evde normal body olanlara geçtim çıtçıtlı olanlara göbeği düşüne kadar giydirmedim yani
Derin0712 Fasulyeninannesi1 kaka cikma sorunu oluyor o yuzden 10 tane olsun kis malum yika kurut anca yetisiyor fazlasinada gerek yok baktin yetmiyor siparis verirsin ebebekten lcwdan
Didemmmmm Mervenin_Mucizesi bende öyle düşünüyorum 😉 o zaman ebeye vereceğimiz il k kıyafetlerin içine de koyacağız 😉
Mervenin_Mucizesi Didemmmmm evett 10lu setlerin içinde çıkmıyor mu acaba yaa,😀ben 5lü aldım hep bide bundan aldım ayrı battaniye aldım öyle vereceğim hemşireye, belki 10luda çıkıyordu sen aldın mı 10lu set acabaa
EsengulC Fasulyeninannesi1 yok ya o kadar abartı artık ben 15falan yeter diye düşünüyorum şuan kış artık petekleri yakmaya başlayınca iki saat olmadan kurur zaten onların kirinden nolcak en fazla kusuyorlar o kısmı çitileyip at makineye kısa programda mis.gibi olur
EsengulC Mervenin_Mucizesi 10luda oluyor bu iç gömleklerden ama ayrı d satılıyor iç zıbın diye aratbilirsiniz
Mervenin_Mucizesi EsengulC göbek bağı dururken rahat oldu mu zıbınlar 🤔ben göbek bağı düşene kadar giydireceğiz sanıyordum
Mervenin_Mucizesi EsengulC evet evet ben aldım acaba 10lu setlerde oluyor mu diye merak ettim sadece 😀
EsengulC Mervenin_Mucizesi oluyor ya hiç sıkıntı olmuyor ben üstüne ağız beslerinden koyuyodum hiç problem olmamıştı
Laleozkan_09 Limons kokmuyor ki ek gıdaya geçene kadar. Şuan tiksinebilirsin ama insan evladından o zaman tiksinmiyor🥰🥰 Makinaya atarsın sende😘😘
Mom54544 Fasulyeninannesi1 her gün değiştirmek mi gerek ki 😂 yenidogan kısa kollu cıtçıtlı 3 tane zıbını var kızımın ilk günler zaten kruvaze kullandık sonra dan da bunların 3 u yetti her gün zıbın degistirmiyorum yani açıkça hadi kıyafet akşama kadar degisiyo habire kustugu içinde 😂 3.6 6.9 vs diye gidiyo kalan zıbınlar onları da ben almış değilim hediye geldi 😂
Yenianneadayi2208 Fasulyeninannesi1 15-20 adet yeterli olur diye düşünüyorum.Bende de 20-25 tane var.. Zaten bebekler çabuk büyüyorlar.Baktınız yetmiyor o zaman alırsınız .
Aylin2011 AdenEva sadece üst uzun kollu oluyor iç zıbın 10 lu setlerin içinde çıkıyor ama ona gerek yok ayrıca almaya artık hastanelerde bile çıtçıtlı badi giydiriyorlar