visneliayran 6 haftalık hamileyim alerjik bir yapım var ilaç kullanamıyorum iki burnum da tıkalı kulağımdan ses geliyor artık ne yapmalıyım asla uyuyamıyorum
Sude1 visneliayran 6. 7. 8. Haftalarda bende öyleydim sürekli tuzlu su yapıp çektim doktorum okyanus suyu tavsiye etti aldım kullandım hiç bir işe yaramadı 3 4 gün sürekli uykusuz kalıyordum okadar kötüydüm ama bebek çok küçük olduğu için ilaç tavsiye etmiyor hiç bir doktor bana bebeğe yazık olur demişti bol bol tuzlu su canım başka hiç bişey yapamazsın☹️
marbling10 visneliayran 32. Haftadayım, %15-20 nefes alabiliyorum. Hiçbir şey çözüm olmuyor maalesef. Kalorifer yandıkça daha da kötü olacak sanırım😔 zaten alerjim var, hamilelikte de damarlar genişlediği için tamamen gidiyor burun
Ferdadmr visneliayran 37 haftalık hamileyim alerjim var zaten hamilelik ile birlikte daha çok arttı tıkanıklığım hamilelerin kullandığı BİLANTEX hap var onu kullanıyorum kendi Dr ma da sordum kullanabilirsiniz dedi sizde bı sorun isterseniz
Nrbrkt Sude1 tuzlu su iyi geliyor mu ? İnternette ki tarife göre mi yapıyorsunuz bir bardak ılık suya bir çay kaşığı tuz mu ?
visneliayran Sude1 ayy okyanus suyu kullanınca kulaklarım da tıkandı sesler gelmeye uğuldamaya başladı korktum bıraktım artık kekik yağı buharında bekle dediler yarım saattir bekliyorum tek burnum anca açıldı ne zormuş bu süreç
visneliayran marbling10 kesinlikle alerjik bünyeyse daha sıkıntı acile gittik dün dayanamayıp hiçbir şey yapamayız dediler çaresiz kaldım resmen
okuyor visneliayran evet her gün. Normalde hiç tıkanmayan burnum sabah uyanınca komple kapalı oluyordu. İçi sürekli dolu. Bir ara kulağıma da vurdu. Kendiliğinden geçti.
okuyor visneliayran ağzım açık uyuyordum. O da biraz boğaz ağrısı yapıyor. Dayanamayıp ne yapabiliriz ki geçmiyor.
visneliayran Ferdadmr sorayım mutlaka çok teşekkürler, şimdi acile gitsek yardımcı olurlar mı peki, küçük bir ilçede yaşıyoruz Dr umuz merkezde
Ferdadmr visneliayran acilden emin değilim yanlış yönlendirme olmasın eğer yakınsa şansınızı deneyin bı
visneliayran M_kemal ilk günler etkisini görmüştüm onun ama sonra o da işe yaramadı sanki iki yıl önce kullanmıştım. Tekrar denemekte yarar var teşekkür ederim