Bsrbsrrr Kbractn06 evet benimde var hamilelikte oluyormuş, hatta dün doktorum bu bebek için iyi dedi , 5 aya kadar falan olabiliyormuş hamilelik oluşurken çıkıyormuş
teletabi Kbractn06 benimde var canım 11,5 mm boyundaydı en son şuan ne durumda bilmiyorum doktor olabileceğini bi sıkıntı olmadığını söyledi. Hamilelikte olabiliyormuş
FeriDee Kbractn06 bnmde var 5 cm 6 haftalıkken öğrendim sağ yumurtalıkta. Bebek için sorun olmaz dedi dr normal doğuma da engel değilmiş. Bnde burda çok araştırdım bebek büyüdükçe kayboluyornuş inşallah öyledir
HilLllyyy Bsrbsrrr Kbractn06 arkadaşım da olduğunu duydum sureklia çile gidiyordu çok ağrı yapiyor demişti şuan kızı 10aylik bebisi bir zararı yoks adece kendi acı cekmsiti herkeste olmuyor tabi Ağrı’da inşallah hersy güzel olur hepimiz için
Sedaaaa2 Kbractn06 inşallah doktorum demişti hamilelikte oluyor 20 haftaya girince yok oluyor olmasa bile yuvarlak bişe hiç bişe olmaz dedi gercektende kayboldu gitti
Nnnur123 Kbractn06 bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde sağ tarafımda vardı. Sonra ki kontrollerimde kendiliğinden küçüldü daha sonra kayboldu.
Rabiasaglam Bendede var canım korkma doktorum bana söylediğinde şu cümleyi kurdu eğer olurda benden başka doktora muayene gidersen oda seni bu konu hakkında korkutursa sakın korkma abartır dedi bebek için iyi bişey bu dedi