Sedaaaa2 Nasıl gıdıyor yolculuk bende mide yanmasıı oeww ucuyor bu sıralar dün daha minigimi gördüm şükürler olsun sizde durumlar nedir 😇
Halime0638 Sedaaaa2 Bende mide yanması falan yok sadece mide bulantısı ara ara oluyor uykusuzluk aşırı derece cok fazla uyuyamıyorum ve buda başıma agri yapıyor ama genel olarak iyi 🦋 nerelisin
Clementinee Sedaaaa2 24+3 bizim haftaya randevum çok merak ediyorummm 🥰 bebek hareketleri nasıll düzenli hissedemiyormunu kaç kg aldınız
Ser_ Sedaaaa2 bende 24+4 ben 6 kilo oldum yaa🥺. Gece uykusu bende de yok ama onun haricinde hafif batmalar var bende kasık batması bide sırt ağrım çok oluyorr ya sizde de oluyor mu
Bsrahb Sedaaaa2 bu aralar aşırı uykum oluyor çalışıyorum birde sabahları masadan kafamı kaldıramıyorum birde dilimde yara çıktı onun dışında iyiyim çok şükür 🥰
Sedaaaa2 Halime0638 ya geceleri bende uyuyamıyorum niyeyse bu sıra o da başladı bi anda uykudan kalkıyorum uykum yok 😂😂 ankara sen
Sedaaaa2 Clementinee düzenli bi şekılde hareket etmıyo benım sıpa ama hergun hissediyorum zaten şükürler olsn ben 61 ile hamile kaldım 56 ya mide bulantısından düştüm su an 62 deyim siz
Clementinee Sedaaaa2 bende çok düzenli hissetmiyorum henüz bazen çok güçsüz hissediyorum 🙁 ben 52 hamile kaldım şuan 55 oldum
annesi_ve_kuzusu34 Bende İstanbul’dan benimde mide yanması sorunum var maden suyu duymuştum onu içiyorum :(