Öncelikle bu postu açmak için çok sabırsızlanıyordum ve sonunda doğurup geldiiimm😂6 Ekim sabahı bel ağrısıyla uyandım adet olacağımızda ağrıyan bel sancısı gibiydi karnım çok sertti anladım birşeylerin ters gittiğini ama hiç konduramadım bir buçuk haftam var daha diye düşünüyordum eşimi sabah işe yolladım evi topladım süpürdüm sildim sonra ağrım artmaya başladı öğlen 1 gibi felan eşimi aradım ben biraz rahatsızım acaba doğum mu diye oda şuan izin alamıyorum 4 de gelicem dedi bende yattım uyudum kalktığımda saat 4 buçuktu baktım eşim gelmemiş ağrım stabil bende eğer izin vermiyorlarsa acil bişey olmadığı müddetçe gelme dedim sonra ağrım artmaya başladı 6 ya kadar anca dayandım eşimi aradım o geldi akşam saat 7 de nişanım geldi beni bi korku sardı yani hemen duşa girdim duştayken suyum geldi çıktım eşim yemek hazırlamış ama oturup da yiyemedim ağrıdan ama dayanıcam hemen gitmiycem hastaneye dedim artık suyum çok gelmeye başladı saat 8 buçuk oldu tamam dedim gidelim hastaneye evimiz arabayla 10 dakika felan 8 45 de acilden girdim acildeki ebe 8 cm açıklık hemen doğuma dedi ben ağlıyorum bi yandan eşimin elini sıkı sıkı tutuyorum hemen işlemleri yaptılar damar yolu açtılar sonra bi kez daha baktılar açıklığa 9cm olmuş ıkınman gelince beni çağır dedi eve çıktı odadan o çıkınca benim ıkınmam geldi hemen çağırdım 9 u 10 geçr başladı 21.21 de kucağıma alfım prensesimi onun sesini duyduğum an bitti gitti o acı o sancı şimdiyse 1 aydır beraberiz o kadar güzel ki tarif edilemez Allah’ım buradaki bütün hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❣️🥰