Tubakybl Kızlar 28 haftalık bebeğim dışardan henüz tekmelerini hareketini göremedim normalmi içimde hissediyorum hangi haftada güçlü oluyor tekmeleri
Mom3834 Tubakybl neresi acil 😬 ben 24-25ten beri dışarıdan görüyorum şuan baya göbek seklimi değiştire değiştire hareket ediyor.. göbeginizin yag oranıyla ve bebegin sert hareketleriyle ilgili bu durumm
Ceylin680 Tubakybl O 31haftayi bulur birde karın daki yağ ve deri miktarı da önemli benim derim kalındı geç gördüm
Cokistersengelerbence Tubakybl ben şu an 25+1 deyim. 20. Haftadan itibaren görmeye başladım hareketlerini. İlk gebeliğim bu arada
MinikMucizeninAnnesi Ben 22-23 te dışardan net görüyordum😟 Suan 32 haftalık hareket ettiğinde cevremdkeiler bile çok rahat görüyor. 28 haftada dışardan gözükmüyor olması imkansız gibi😕
Tubakybl MinikMucizeninAnnesi MinikMucizeninAnnesi olanı söylüyorum dışardan görmedim henüz imkansız diye birşey yok hareket etmiyor demedim dikkat ederseniz
Busra2013 Tubakybl canım ben 19+3 de ılk hıssetım suan 23+2 hareketler hala sık sık net degıl ama 22 haftada hareketlerı ıyıydı harekrt ettıgınde karnıma bakıodum gozukuodu suan 23 oldluk o hareketler gıttı 😏
Tubakybl Busra2013 canım bana doktor cilt altı yağ dokun çok fazla demişti onla alakalı diyedemi düşünüyorum çevremdekiler 7 buçuk 8 aylık olsun net oynadığını görürsün dediler ama ben çok nadir gördüm hareket ediyor ama böyle bilirsin güçlü tekmeler fln değil
Ceyduygu Tubakybl Onemli olan sizin hissetmeniz bu kişiye göre değişir. Bebeğin pozisyonuna,kişinin iç karın genişliğine vs. Bebek hareket ediyorsa bir sorun yoktur
Tubakybl Ceyduygu hareket ediyor çok şükür onda sıkıntı yok ta işte hafta ilerlediği için şuan görmem gerekiyormu dışardan tekmeleri güçlümü olmalı merak ediyorum
Busra2013 Tubakybl ya hareket edıosa yeterlı usten gormek olmasada olur ama be hareketler 23 de durdu ne zmn sık sık net olck cok merakla beklıyorum bu hareket olayını cok skntı yapıyorum
Tubakybl Busra2013 bende aynıyım işte çok takıyorum kimi görsem soruyorum doktora gidene kadar da içim içimi yer heralde
Ceyduygu Tubakybl şöyle anlatayım bebeğin sırtı sizin dış karnınıza doğruysa dışarıdan gözükmemesi çok normal çunku eliyle ayağıyla veya diz dirsekle vurduğu zaman dışarıdan gözüküyor. Ama sırtı dış karına doğruysa doğal olarak gözükmez :)
Tubakybl Ceyduygu evet 28 haftaya geldik hala yüzünü göremedik çünkü hep arkası dönük sanırım dediğiniz gibi sırtı dış karnıma doğru dönük 😊